Oceans of Hope inviterer til havnefest

Oceans of Hope er i samarbejde med Sejlerne fra Oure vært for en havnefest i Skovshoved Havn i forbindelse med den landsdækkende "Havnens Dag" den 10. juni 2017.

"Oceans of Hope ser sejlads og aktiviteter relateret til vand og hav som en del af en helhedsorienteret måde at tænke sundhed på. Vi har inviteret Det Sociale Netværk/Headspace Danmark, Veterancenter København, Kræftværket og Scleroseforeningen ned på havnen og ud at sejle", fortæller læge, sejler og idémand Mikkel Anthonisen.

ankost

Fra da Oceans of Hope ankom til København.

Havnefesten på Skovshoved Havn er åben for alle, og der vil være aktiviteter for børn, musik og mulighed for en guidet ture ombord på skibet "Oceans of Hope", som fra 2014 til 2015 sejlede Jorden rundt med mennesker med sygdommen Sklerose som besætning. I løbet af dagen vil der være rig mulighed for at høre om Oceans of Hope og de øvrige organisationers arbejde.

Der er mulighed for køb af øl, vand og mad i havnens nyåbnede cafe. Toiletter er til rådighed
på havnen.

Program

Kl. 10.00-11.00 - Åbning af dagen med velkomst og taler
Kl. 11.00-13.00 - Første sejlads for de inviterede organisationer
Kl. 13.00-15.00 - Guidet tur på S/Y Oceans of Hope
Kl. 15.00-17.00 - Anden sejllads for de inviterede organisationer
Kl. 17.00-18.00 - Afrunding af dagen med taler
Kl. 18.00-02.00 - Fest og musik på havnen

Om Oceans of Hope

Oceans of Hope er for alle, der er blevet ramt hårdt på eksistensen og må leve deres liv med særlige forudsætninger. Om det er kronisk sygdom, ulykke eller andre omvæltende livsbegivenheder. Vi vil skabe rammerne for menneskelig udfoldelse og vækst gennem sejlads og ved at finde muligheder, når vi møder begrænsningen. Oceans of Hope handler om værdighed, tilhørsforhold, identitet og håb - og om at nære menneskers fulde potentiale til gavn for dem selv og for fællesskabet.

Læs mere på oceansofhope.org