fbpx

Vandsportscenter placeres i Halsskov Færgehavn

Inkluder i Newsletter: Ja

Den gamle Halsskov færgehavn skal udvikles Danmarks første vandsportscenter. Det har Slagelse Kommunes byråd netop vedtaget, og projektet skal føres ud i livet ved hjælp af en række private investorer og fonde. Kommunen spytter dog også selv penge i projektet, således at havnen kan forvandles til et område, hvor der kan dyrkes forskellige slags sportsgrene. Vandsportscentret skal allerede står rimelig færdigt i sommeren 2017, så der er ingen tid at spilde.

867081 605 0 0 0 0 0 2

Et 27 meter højt udspringstårn med klatrevæg er også med i planen.

Anlægsarbejdet forventes at løbe op i cirka otte millioner kroner. Der skal blandt andet etableres sandstrand, trampe- og promenadestier, toiletbygning, tre beachvolley-baner samt de første syv meter af det planlagte 27 meter høje udspringstårn med klatrevæg. Det hele tilpasset de arkitektoniske visioner for hele området, som det er håbet at tiltrække private investorer til at realisere.

Hertil skal der ske afmontering af træ på siderne i de tidligere færgelejer, da det udgør en sikkerhedsrisiko. Træet tænkes genanvendt til siddepladser, papirkurvstativer, infotavler og andet.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *