fbpx

Flere gæstesejlere besøgte Bogense Marina

Inkluder i Newsletter: Ja

Flere havne rundt om i landet er ved at gøre sæsonen 2016 op. På Fyn, nærmere betegnet Bogense Marina, er man glade over en fremgang i antallet af gæstesejlere, der overnatter i havnen. Faktisk har man noteret en fremgang på fem procent set i forhold til 2015 sæsonen. Det betyder, at der i denne sæson har været over 7.000 gæstesejlere forbi den nordfynske perle.

Bogense Marina er ikke kommet sovende til succesen. TV2 har flere gange sendt live fra havnen - blandt andet i forbindelse med Palby Fyn Cup, som de fleste sejlere nok kender. Derudover har Danske Tursejlere kåret havnen som 'Årets Bedste' flere gange. Flere tiltag er blevet taget hen over de seneste år - blandt andet en god legeplads og et nyt søbad. Ligesom havnen har gode og tidssvarende faciiteter. De mange gæstesejlere er ligeledes populære blandt byens butikker, der naturligvis glædes over den øgede omsætning. Et skøn fra Nordfyns kommune lyder på, at hver båd bruger omkring 300 kroner til forbrug i døgnet. Hver båd har to-tre personer om bord.

luftfoto bogense vdk

Bogense Marina.

Gratis cykellån og større synlighed

Som et nyt initiativ kan de besøgende låne gratis cykler og nemt komme ud i de naturskønne omgivelser omkring Bogense, ikke mindst det unikke naturområde omkring Gyldensteen Strand.

Hvad angår udlejning af de faste bådepladser, er der også fremgang at spore. I 2016 er der indtil nu udlejet 545 faste pladser mod 527 sidste år. "Vi er meget opsatte på at høre til brugernes idéer og problemstilling, og det får vi rigtig god respons på. Et af de tiltag, der er blevet indført ad den vej, er muligheden for vinteropbevaring med fastmonteret mast", udtaler maritim leder Thomas Fløjborg-Lading.

Velkomstposer til gæstesejlerne

Marinaens personale har i det hele taget lagt vægt på at være synlige i marina- og havneområdet, så der kan ydes hjælp og vejledning omkring opholdet i marinaen. Marinaen har tillige fået god hjælp af frivillige fra foreningen Turismens Venner, der har uddelt velkomstposer til marinaens gæster, blandt andet med gode tilbud fra de handlende og de lokale restauratører samt forslag til aktiviteter.

 









Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør





Udvalgte artikler *