fbpx

Brandt-Møllers sidste Folkebåd

Inkluder i Newsletter: Ja

Den nyeste og sidste Folkebåd, "Classic Wooden", fra Brandt Møllers Bådebyggeri i Jægerspris er ikke alene et fantastisk smukt kunsthåndværk, båden er også let og fuldstændig toptunet til kapsejlads.

Per Brandt-Møller er kendt for sit fornemme bådebyggerhåndværk og værftet har bygget og leveret over 600 Folkebåde til næsten hele verden, men han betragter selv "Classic Wooden" som den smukkeste og mest fantastiske Folkebåd han har bygget.

 MG_0525

Her er virkelig tale om liebhaveri. Den sidste Folkebåd fra Brandt-Møller. Mon ikke det kunne gå hen og blive et samleobjekt? Foto Henrik Hansen

På udstillingen kan båden købes på tilbud af en liebhavermed sans for smukt arbejde og for 950.000 kr. Og det er kun denne ene båd, der er til salg. Per Brandt-Møller bedyrer i en alder af 69 år, at det er den sidste Folkebåd han har bygget.

Den ferme bådebygger går dog ikke på pension, men trapper blot ned på aktiviteterne, så han og hustruen kan sejle på tur et par måneder om sommeren, i deres nyrenoverede 45 fods motor-sejler i træ, og kun arbejde med bådebyggeri i den kolde tid af året.

"Classic Wooden" kan ses i Både på Bella på stand C4-003 i hal C.