fbpx

5000 X-Yachts siden 1979

Inkluder i Newsletter: Ja

Det drejer sig ikke kun om 5000 både - men om 50 forskellige modeller - og pudsigt nok, er model nr 50 en Xp 50, som både værftet og kunderne glæder sig meget til. Xp 50 søsættes i april.

Med jubilæum følger jubilæumskampagne ...

X-Yachts har slået branchen omkuld med 6 hårdtslående jubilæumstilbud; Hvis du køber en X-Yachts i i det tidlige forår, får du ikke blot en båd men også 2 års gratis forsikring, bådplads og vinteropbevaring mv.

Båd-entusiaster vil påstå, at en X-Yachts ikke kun er en båd, men en lang-tidsholdbar sejladsoplevelse bygget af de bedste materialer og baseret på avanceret teknologi, hvilket også har vist sig at holde stik ved utallige

lejligheder.

For X-ejere er præmier ikke uvant, og generelt har X-Yachts ejere stået på talrige sejrs skamler verden over - senest da en X-65 samlet vandt "Transatlantic Su¬peryacht Regatta 2011" - og da en X-55 fik førstepladsen i klasse A i "Atlantic Rally for Cruisers 2011".

Allerede over 80 Xp'ere

Også den nye X-performance linie er blevet taget med storm. Siden lanceringen af Xp 44 i april 2011 og Xp 38 i august 2011 er der solgt mere end 80

Xperformance både. I dette tal er også inkluderet Xp 50'eren, der allerede på tegnebordet i september 2011 fik stor mediebevågenhed og vakte købelysten.

Det helt særlige ved Xp linien er de epoxy infuserede og kulfiber-forstærkede skrog, der er både lettere og stærkere end "almindelige " sejlbåde.

X-Yachts er selvfølgelig repræsenteret på dette års Både i Bella, hvor Xp 38 og Xc38 kan opleves.









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *