fbpx

Afgiftssagen - læs spørgsmålene til Skatteministeren

Inkluder i Newsletter: Ja

Ole Birk Olesen fra Liberal Alliance stiller følgende spørgsmål til Skatteminister Holger K. Nielsen i afgiftforhøjelsen af kaskoforsikringen på lystbåde:

L 81, samrådsspørgsmål B

Samrådsspm. om en redegørelse for baggrunden for den 34 procents forhøjelse af kaskoforsikringsafgiften på fritidsfartøjer, der lægges op til med lovforslaget, til skatteministeren

Dokumentdato: 23-11-2012

Omdelt: 23-11-2012

Samrådsspørgsmålets ordlyd: Ministeren bedes give en redegørelse for baggrunden for den 34 procents forhøjelse af kaskoforsikringsafgiften på fritidsfartøjer, der lægges op til med lovforslaget. Ministeren bedes specifikt, med udgangspunkt i høringssvaret fra Dansk Sejlunion, forholde sig til, om finansieringen af redningstjenesterne afspejler fordelingen af redningsoperationer, og redegøre for, hvilken betydning en forventelig nedgang i lystsejlads, som følge af afgiftsforhøjelsen, vil have for danske lystbådehavne og det danske turismeerhverv som helhed. Ministeren bedes endvidere redegøre for, hvordan provenuet fra afgiften anvendes, herunder i hvilket omfang pengene kommer tilbage til sejlsporten.

Spørger: Ole Birk Olesen (LA)

Minister: Skatteministeren (SF)

Samrådet bliver afholdt torsdag den 6. december 2012.