fbpx

Nomineringen er lukket. Stem på din kandidat til Årets danske sejlsportspræstation

Inkluder i Newsletter: Ja

Snart skal den sejler eller besætning, som har stået for årets bedste sejlsportspræstation i 2011, kåres. Det bliver 25. gang at prisen, der udgør et diplom for "Årets Sejlsportspræstation" samt et beløb på kr. 20.000 skænket af Bella Center A/S bliver uddelt. Prisen er indstiftet i 1987 af Dansk Sejlunion og Bella Center for at præmiere en bemærkelsesværdig dansk sejlsportspræstation udført af enten en besætning eller enkeltperson. Vinderen bliver kåret under årets store bådudstilling Både i Bella.

Hvem skal indstilles?
Både Bella Center og Bådmagasinet sidder med i den priskomité der i sidste ende vælger vinderen, men inden da skal vores bud, på sejleren eller besætningen der leverede den bedste sejlsportspræstation i 2011, indstilles. Og det bud ønsker vi begge nu, at Bådmagasinets læsere er med til at vælge.

Nominer din kandidat i kommentarfeltet
I første omgang skal du nominere den besætning eller enkeltperson der i dine øjne har gjort sig fortjent til prisen. Din nominering skriver du i kommentarfeltet med navn på sejleren/besætningen og en begrundelse for nomineringen.

Anonyme nomineringer vil ikke blive taget i betragtning!

Afstemning blandt de bedste
Flere nomineringer af den samme sejler/besætning er velkomne, da vi på redaktionen vil udvælge læsernes bedste kandidater.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *