fbpx

’Sportslig’ Laser-weekend i Rungsted

Inkluder i Newsletter: Ja

En gruppe yngre sejlere fra klubber i hele landet havde en spændende og "sportslig" oplevelse hos KDY i Rungsted den forløbne weekend. Laser Association Denmark og KDY havde indbudt til et kombineret trænings- og introduktionsarrangement for både nye og øvede Laser-sejlere.

Lørdag gennemførtes to krævende træningspas på vandet under kyndig ledelse af træner Michael Møller Hansen, mens søndag – på grund af stærk vind – bød på fysisk træning på land samt gennemgang af trim og grej.

"Dejlig hårdt!" udtaler Rasmus Harsaae, som skiftede til Laser Radial i august efter deltagelse i NM og VM i Zoom-8. "Det er en udfordrende jolle, men alle i klassen er indstillet på at hjælpe de nye i gang og bistå med råd og dåd".

"Vi synes det er vigtigt, at yngre sejlere får mulighed for at prøve forskellige joller under trygge og sikre forhold, og vi vil naturligvis gerne at så mange som muligt får chancen for at sejle Laser," udtaler Flemming Rost, som er formand for Laser Association Denmark.

Ny omgang
Laser Association Denmark og KDY planlægger at gentage arrangementet igen til foråret 2012. Målgruppen er yngre sejlere – f.eks. Optimist-, Zoom- eller Europa-sejlere - som kunne tænke sig at stifte bekendtskab med Laser-jollen, og arrangementet er åbent for alle sejlere uanset klub.

Interesserede kan kontakte Laser Association Denmark (Flemming Rost) og/eller KDY (Ann-Marie Mohr).

Om Laser-jollen
Laser-jollen er en olympisk klasse og en af verdens mest udbredte. Jollen kan sejles med tre forskellige typer af rig og sejl (4.7, Radial eller Standard) og egner sig derfor til sejlere i alle aldre og størrelser.