fbpx

Et nyt Danboat er født

Inkluder i Newsletter: Ja

I sidste uge var store dele af bådbranchen samlet for at få de sidste brikker til at falde på plads, så en ny brancheforening kunne blive dannet. Det lykkedes.

86 personer, repræsenterende lige godt 70 firmaer mødte op, og lyttede til den arbejdsgruppe der siden sensommeren havde arbejdet på at få en ny forening stablet på benene. 44 meldte sig ind, og den nye forening var en realitet.

Arbejdsgruppen havde sat sig et mål på mindst 40 medlemmer inden årsskiftet, og da vi allerede i går nåede 44 og der er flere positive tilkendegivelser fra virksomheder, som desværre ikke kunne være til stede i Fredericia, ja så ser det ganske lovende ud, udtalte Jan Hansen, som er foreningens nye formand.

Jan Hansen fortsatte, "Den valgte bestyrelse glæder sig til få formalia på plads og komme i gang med arbejdet. Vi er overbevist om at vi får skabt en brancheforening, alle medlemmer vil få glæde af" – "personligt er jeg stolt og beæret over den tillid bestyrelsen har vist mig, ved at pege på min person som formand, og jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet"..

Følgende blev indvalgt til bestyrelsen:
Formand: Jan Hansen, Quantum Sails
Næstformand: Bjarne Carlsen, Palby Marine
Økonomi ansvarlig: Niels Thomsen, X-Yachts
Bestyrelsesmedlem: Henrik Jørgensen, Tempo Bådsalg
Bestyrelsesmedlem: Gert Toft, Pantanius Forsikring









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *