fbpx

Bliv medejer i båd i København for 3000 kroner

Inkluder i Newsletter: Ja

Drømmer du om at komme ud på vandet her til sommer i egen båd, så er her en mulighed inden for de flestes budget: Blev medejer af en delebåd, der ligger i Sydhavnen – København SV.

Båden er en Hurley på 22 fod fra 1970, og alle kommer til at eje en lige stor del af båden og tage lige del i ansvar, arbejde og beslutninger, hedder det i et opslag på Facebook, Tursejlads og Sejlsport.

De nuværende ejere, Cecilie og Dina, er begge 24 år og erhvervede båden i foråret 2023. Siden har de renoveret og opgraderet en del - men der er stadig nogle ting der skal laves på hende, skriver de. 

Prisen for medejerskab er 3000 kr. Den månedlige ydelse lyder på 600 kr. til faste udgifter til leje af bådplads, forsikring, strøm, renovering, rengøringsartikler osv.

Vi leder efter en, der elsker at sejle eller ønsker at lære det. En, der elsker at hygge, være social, spise sammen, og måske få en øl eller et glas vin i ny og næ.

En, der er optimistisk, og som ikke er bange for at arbejde, fikse og prøve sig frem.

For vi kan ligeså godt være ærlige, der er lige så meget bådarbejde, som der er fornøjelse.

Vi ønsker nogle faste sejladser alle sammen årligt, og ellers bruger vi bare båden lidt på skift med hinanden.

Cecilie læser til pædagog, og Dina er snart uddannet Frisør. Om hjemhavnen hedder det:

Der et hyggeligt havnemiljø, med et socialt klubhus “Tokosten” med nogle årlige fester som Julefrokost, Påskefrokost og sommerfest. Vi er begge mega nærværende og sociale mennesker, som elsker bådmiljøet, og livet på vandet.

Interesserede kan skrive til Cecilie Vind via Facebook her.

VIDEO


Galleri
Udvalgte artikler *