fbpx

Børn og unge er vilde med vand, når de først prøver - giv dem mulighed for det – penge kan søges nu

Inkluder i Newsletter: Ja

Hvis din sejlklub går med tanker om at give flere børn og unge mulighed for at dyrke sejlsport og andre aktiviteter på vandet, så kan der søges om støtte til dette arbejde nu. 

Vandsportsinteresserede klubber og foreninger kan hos Hempel Fondens Søsat-pulje søge op til 30.000 kr. 

Det kan fx være et åbent hus-arrangement, hvor klubben inviterer byens børn og unge til kom-og-prøv-sejlads i båd, kano eller kajak. Det kan også være en fælles aktivitet, hvor klubbens medlemmer prøver noget nyt sammen fx står på SUP- eller wakeboard og bagefter griller på havnen.

Formålet med puljen er at hjælpe vandsportsinteresserede, frivilligdrevne klubber og lokalforeningermed at søsætte en mangfoldighed af aktiviteterpå vandet. 

Alle ansøgere, der modtager en donation, kan desuden tilvælge op til i alt 10 svømme- og redningsveste i tillæg til donationen.     

Sådan ansøger man:
Søsat-puljen har tre overordnede deadlines for indsendelse af ansøgninger i 2024:   

11. februar, 14. april og 2. juni. Interesserede opfordres til ansøge med det samme. Svar på ansøgninger modtages ca. en måned efter deadline.

Man ansøger online på Hempel Fondens hjemmeside, hvor et ansøgningsskema udfyldes. Her kan man også ringe eller skrive til kontaktpersoner og få svar på yderligere spørgsmål. 
Udvalgte artikler *