fbpx

Hop med på den sorte bølge...

Inkluder i Newsletter: Nej

Ja, så er vi på Bådmagasinet også tilbage på den sorte bølge – vi går Black Amok, denne gang med fokus på Online og din helt egen profil, meen, du får også et par trykte udgaver af Bådmagasinet med i dette favorable tilbud.

Straks online
Her er ikke tale om kopivare eller anden form for ’snyd’ – du køber og opretter din helt egen profil på vores website, og får straks adgang til hele PLUS sektionen.

Her finder du et hav (undskyld) af artikler, bådtest – interview – portrætter - Gør-Det-Selv – you name it.

I arkivet får du også e-udgaverne af Bådmagasinet tilbage fra 2015, samt de sidste 12 udgaver af BådNyt.

Som trumf, smider vi de to forårsudgaver i din postkasse, så du vil modtage #589 primo februar og #590 primo april. Din profil løber til maj 2024 – i galleriet herunder ser du eksempler på hvad du finder i PLUS. 

Ud over de mange e-udgaver tilbage fra 2015 - så finduer du under menupunktet f.eks. 'Frk. Meyers Drømmerejse' gennem Europas floder, en 100-siders pdf.-artikel som måske er den bedste rejsebeskrivelse vi har set - der er 96 artikler med spændende portrætter - 64 artikler om Gør-Det-Selv, for ikke at tale om de mange test af sejl- og motorbåde, ja - du bliver ikke lige færdig med at læse på denne side af jul...

God fornøjelse

Klik her og spar 50%
Udvalgte artikler *