fbpx

Mirabaud Yacht Racing Image Award: Årets vinder er fundet

Related Articles: Mediepartner i Mirabaud Yacht Racing Image, Mirabaud Yacht Racing Image - så skal der stemmes  
Inkluder i Newsletter: Ja

America Cup begynder så småt at stjæle nyhedsbillede rundt omkring i den maritime verden – de første sejladser i ’kval-serien’ Louis Vuitton Cup til den 37. udgave af America's Cup, begynder om 12 dage i Jeddah, Saudi Arabien.

America’s Cup – det var lige præcis også hvad der skulle til for at vinde årets Mirabaud Yacht Racing Image Award.

Den slovenske fotograf Samo Vidic – Alinghi Red Bulls officielle fotograf, havde under en træningssession været med om bord på en AC75’er, og med over 40 knobs bådfart skudt vinderbillede.

Adrenalin
Efter prisoverrækkelsen, som foregik på Mets udstillingen i Amsterdam takkede Samo Vidic mange gange med ordene 'At være om bord på AC75'eren ved 40+ knob som fotograf er et privilegium, og at tage billeder med høj hastighed og stærke g-kræfter bliver en rigtig udfordring. Den dag dette billede blev taget, havde vi kraftig vind med store dønninger. Jeg forsøgte at fange disse elementer på billedet med en langsom lukkertid og formidle adrenalinfølelsen fra dage.'

Den franske fotograf Samuel Cade blev nummer to i konkurrencen med et spektakulært billede af Charlie Dalins IMOCA Macif under AZIMUT 2023 Challenge.

Canadiske Christian Bonin blev nummer tre med et foto af 29ers joller, der sejler ved ABYC Seahorse Youth Regatta, og viser en fascinerende kontrast af farver.

Se vinderbillederne i galleriet herunder

Og hvis du ellers er nysgerrig - og kunne tænke dig at se de 20 udvalgte finalister, så klikker du bare på linket her. 

God fornøjelse. 

 


Galleri

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Udvalgte artikler *