fbpx

Tre sejlerkvinder søger medejere til bådfællesskab

Inkluder i Newsletter: Ja

Går du med en drøm om at lære at sejle? Eller at eje en båd, men orker ikke helt projektet alene? Elsker du gode oplevelser og er du ikke bange for at tage arbejdshandskerne på? Så kunne vores bådfællesskab godt være noget for dig!

Sådan lyder opfordringen fra Bådfællesskabet SØS i et opslag de har delt på facebookgruppen Tursejleren, hvor de søger to nye medsejlere.

Lige nu består SØS af: Julie - på 31, uddannet fysioterapeut, Sarah på 24, læser til pædagog og Lærke på 25, som læser til sygeplejerske. De tre sejlerkvinder elsker med egne ord livet på vandet at holde sig aktive, en god fest og at hygge sig med venner.

Båden er på plads. Det er en Maxi 95 fra 1978 med brugte, men gode sejl og en motor fra 2008. Båden ligger i Egå Marina. Den blev anskaffet i 2022, og ejerne har siden i fællesskab renoveret og opgraderet en del på den.

Rent praktisk ejer alle i SØS en lige stor del, og alle tager lige stor del i ansvar, arbejde, sejladser, beslutninger mm. Man har faste bådmøder hver 2. måned, og to faste arbejdsweekender årligt.

Prisen for andelen er endnu ikke fastlagt, men forventes at være mellem 32-36.000. Derudover er der en månedlig ydelse på 600,- til faste udgifter herunder forsikring, strøm, rengøringsartikler osv.

Du kan se mere om Bådfælleskabet SØS på instagram under @baadfaellesskabetsoes og medejer Julie Normann Lassen kan kontaktes over Facebook Messenger.

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Udvalgte artikler *