fbpx

#588: Udgaven på gaden

Inkluder i Newsletter: Ja

#588 - Bådmagasinets seneste udgave er klar online.

Magasinet udkom i detail torsdag den 7. december, men alle med login kan fra i dag tilgå udgaven, hvor vi endnu en gang er dykket ned i elektroniske søkort. 

Efter gode tip fra en trofast læser, må vi konstatere at der findes fejl i elektroniske søkort - fejl som kan få fatale konsekvenser, og du har altså selv ansvaret! Hvem husker ikke da Vestas gik på et Atol i det Indiske Ocean? Vestas grundstødning var en menneskelig fejl, - men når vi ser på, hvilke fejl og mangler vi også er stødt på i vores research, så er risikoen altså til stede for uheld. 

Ønsker du et gave-abonnement - klik her.

Så har vi set nærmere på det høj-aktuelle America's Cup. De første indledende sejladser blev afviklet i går. Du får historien om hvordan den nye serie er skabt - og så har vi set nærmere på hvordan du undgår brand på vinterpladsen.

Nysgerrig?
Magasinets abonnenter kan allerede fra i dag logge ind og læse e-udgaven, som er på vej til dem i posten. Og til dem som ikke lige skulle kunne logge ind i Bådmagasinets PLUS sektion, hvor du finder tæt på 100 tidligere e-udgaver, ja så får du herunder en smags-prøve af den nye udgave.

Skulle du få lyst til at modtage den trykte udgave af Bådmagasinet, så se nærmere på det tilbud under artiklen her. Nu er flere hundrede timers læsestof, kun få klik væk.

billede 27.05.2023 kl. 07.49

Annonce

---------o0o---------

Ny udgave på gaden 7. december - online fra 1. december

Ingen binding

 

online blad 585 2023Ny udgave af Bådmagasinet #588 vil være tilgængelig i PLUS sektionen fra fredag - en uge før du finder det i butikkerne

  
Udvalgte artikler *