fbpx

Oceans of Hope Højskole modtog årets Skib & Båd pris

Related Articles: 'Oceans of Hope' afsejler på søndag, 'Oceans of Hope' døbt i strålende solskin, ‘Oceans of Hope’ ankommet til Boston, Jordomsejlingen er startet for ’Oceans of Hope’, Oceans of Hope - om længsler og den nødvendige handlekraft, Oceans of Hope et nyt kapitel, Oceans of Hope Højskole er en realitet – elever kan ansøge nu, Oceans of Hope vender hjem til København
Inkluder i Newsletter: Ja

Oceans of Hope Højskole blev lørdag på Copenhagen Boat Show hædret med årets Skib & Båd Prisen og 25.000 kr, der er finansieret af brancheforeningen Skib & Båd samt Tempohuset. 

Oceans of Hope startede som en jordomsejling fra 2014 til 2015 med mennesker, der var ramt af multipel sklerose og har nu udviklet sig til en sejlende højskole, der samarbejder med eksisterende højskoler og tilbyder alle deres elever over 18 år et maritimt kursusforløb. 

De skal blot have mod på at sove i en køjeseng om bord på en båd - og have mod på at sejle ud i verden, og ind i livet. 

På Oceans of Hope højskolekurset lærer eleverne at planlægge og udføre en længere sørejse på en større sejlbåd, S/Y Oceans of Hope, og sætter fokus på samarbejdet om bord og hvordan alle, uanset udgangspunkt, er nødt til at gøre sig umage og være en del af fællesskabet, så sejladsen bliver sjov, lærerig og ikke mindst sikker. Man kan se mere om Oceans of Hope Højskole på deres website her. 

Prisen gives til en mangfoldighed af personer, virksomheder, foreninger og organisationer, der har gjort en forskel i den maritime verden. De seneste år har Danmarks Museum for lystsejlads, OL-guldvinder Anne-Marie Rindom, Familien Beha Erichson og Tunø Sejlerlejr modtaget prisen.

Skib & Båd er brancheforening for skibs- og bådeværfter, bådforhandlere, sejlmagere, udstyrsleverandører og mange andre virksomheder inden for den maritime branche - de er medarrangør af Copenhagen boat show, og har til dagligt huse hos Dansk Industri.

 
Udvalgte artikler *