fbpx

Tur eventyr: Få det sorte bælte i ankring

Inkluder i Newsletter: Ja

Danske Tursejlere og ankereksperten, Thomas Veber, har slået pjalterne sammen – og missionen er klar; at inspirere flere til at få nye oplevelser på vandet. Samarbejdet har indtil videre resulteret i en række events rundt om i landet, hvor deltagerne kan forvente intet mindre end at få det sorte bælte i ankring!

Ankerlivet behøver ikke at erstatte havnelivet, men en nat for svaj i ny og næ kan give helt nye oplevelser med båden. Eventyr!

Med mere end 150 udlagte turbøjer og naturportalen Blå Oplevelser, har Danske Tursejlere allerede banet vejen for de oplevelser, der ligger udenfor havnenes mange tilbud. Og derfor er det kun naturligt også at have fokus på de muligheder, det giver at ligge for anker, så endnu flere sejlere kan suge alt det til sig, som vores smukke farvande har at byde på.

Få sort bælte i ankring

Desværre afholder mange sejlere sig fra at bruge ankeret, da det simpelthen kan være for utrygt, hvis man ikke har fået en ordentlig introduktion. Og det er præcis det, som Thomas Veber vil sørge for, når han tager på tur med Danske Tursejlere, og går på scenen i henholdsvis København, Køge, Svendborg og Århus i løbet af oktober måned.

Om foredraget siger Thomas Veber: ”Du snyder dig selv for mange sejleroplevelser ved ikke at bruge ankeret herhjemme. Derfor vil du ikke kun lære hvordan du ankrer sikkert, men også opleve hvor mange eventyr der findes, hvis du en gang imellem smider krogen. Efter foredraget vil du turde forlade din opankrede båd, mens du er inde på en af de mange spændende danske øer, som du ellers ikke kan besøge. Du kan sove trygt midt i naturen med sæler og marsvin omkring dig.”

Bliv inspireret og underholdt

Eventyreren Thomas Veber er en garvet foredragsholder og mønsterbryder, der bl.a. har sejlet tre gange over Atlanten, lavet rejseprogrammer og udgivet flere bøger. Nu hjælper han danske sejlere med at få flere oplevelser med deres båd. Oplevelser som man ikke skal sejle langt for at få, men som oftest findes få sømil fra hjemhavnen.

Deltagerne kan derfor forvente masser af inspiration og sjove historier, mens de bl.a. lærer hvordan man vælger det rette anker, finder den ideelle ankerplads og sikrer at ankret sidder fast og kommer med op igen.

Find ud af mere om Danske Tursejleres events med Thomas Veber her.
Udvalgte artikler *