fbpx

Havana's Elvstrøm spiler får ny luft under skødebarmene

Related Articles: Boat Show: Auktion over den nok mest kendte spiler - byd i den gode sags tjeneste
Inkluder i Newsletter: Nej

Det er måske Danmarks mest omtalte spiler der nu får ny luft under skødebarmene, når den bliver udloddet på Copenhagen Boat Show.

Auktion
Tilbage på Fredericia Boat Show i foråret vandt Tempo Bådsalg og Pantaenius auktionen over den berømte spiler som blev leveret til Havana på Tahiti.

Produktionen af spileren og leveringen til båden i Kurs mod fjerne kyster blev fulgt fra sejlloftet i Aabenraa til leveringen på Tahiti, og det var en begejstret besætning der første gang kunne hejse den nye spiler.

Ny luft

”Vi fik desværre ikke brugt den flotte spiler helt så meget, som vi havde drømt om. Så derfor står den som ny – klar til nye ejere og eventyr”, udtalte Emil Midé Erichsen da spileren blev sat på auktion i foråret, og nye ejere - der er lige præcis hvad den får nu.

Tempo Bådsalg og Pantaenius har nemlig besluttet sig for at forære Elvstrømspileren væk - og det bliver til et yderst sympatisk projekt - hvilket? Det kan du høre mere om på Copenhagen Boat Show, hvor spileren vil blive overrakt til den nye ejer på Pantaenius' stand søndag den 27. august kl. 15.

havana spiler dsc2028 1 rettighedfb web
Måske Danmarks mest kendte spiler? Nu skal den have en ny ejer, og hvem det bliver kan du følge med i på søndag kl. 15 på Pantaenius' stand på Copenhagen Boat Show. Har du også brug for nye sejl, så er det måske nu du skal slå til - 10% efterårsrabat hos Elvstørm i Aabenraa.Udvalgte artikler *