fbpx

Åbent hus i Helsingør: Bliv en af hverdagens helte sammen med andre frivillige

Inkluder i Newsletter: Nej

’Som frivillig søredder giver du et vigtigt bidrag til sikkerheden til søs. Du får uddannelse og træning i at sejle, masser af frisk luft og ikke mindst et rigtig godt kammeratskab.’

Sådan skriver DSRS’ afdeling i Helsingør på hjemmesiden. Stationen åbner her i efteråret døren op for, at nye kan blive en del af deres fællesskab og som de skriver, give dig mulighed for at få en unik og meningsfuld fritidsinteresse.

Over hele landet har Dansk Søredningsselskab (DSRS, red.) indtil videre nu udført flere end 700 redningsaktioner. Det tal ryger dagligt op og vidner om en utrolig indsats af de frivillige, som på alle tider af døgnet rykker ud til nødstedte sejlere fra en af landets DSRS-stadioner. 

Stationen i Helsingør er en landets 13 DSRS-stationer, og her har man op mod 100 redningsaktioner om året - lige fra forebyggende søredning til rød alarm, hvor menneskeliv er i fare.

Stationen søger både operative frivillige og landpersonale, der passer telefon og vedligeholder både og bygninger.

Hvis du er interesseret i at høre mere, så afholder stationen åbent hus nu på søndag, den 27. August klokken 14 i lokalerne på Nordhavnsvej 6. Kom og hør nærmere og tag gerne familien med. Se udstyret og alt det, du kan blive en del af! lyder opfordringen.

Har du ikke mulighed for at dukke op til mødet, men alligevel gerne vil høre mere, så kan du ansøge via linket her. Du kan også skrive Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

 

 
Udvalgte artikler *