fbpx

Vandscooter i voldsom kollision med motorbåd

Inkluder i Newsletter: Ja

Onsdag kom en ung mand alvorlig til skade, da han sammen med nogle venner var taget ud på vandet ved Kerteminde i en motorbåd og en vandscooter.

- Der var en ulykke på vandet ud fra Kerteminde, hvor en vandscooter kolliderer med en motorbåd. Skroget på båden går i stykker, og personen på vandscooteren kommer alvorligt til skade og er indlagt på OUH, fortæller Mads Boel, kommunikationsrådgiver hos Fyns Politi til Fyens Stiftstidende.

Hændelsen skete omkring klokken 17:30. Der foreligger ingen oplysninger om påvirkning af alkohol eller narkotiske stoffer, men Fyns Politi skal nu til at klarlægge årsagerne til ulykken, hvor Dansk Søredningstjeneste også blev tilkaldt, da der var fare for at den skadede motorbåd ville tage vand ind. Den lå i havn, da DSRS-folkene fra Kerteminde ankom med pumpe. Med fem mand i den ene side af båden, kunne motorbåden bugseres hen til kranen for at komme på land, fremgår det af DSRS hjemmeside.

Henrik Strauss, ansvarlig for sejlads hos Fyns Politi og politikommissær, uddyber skaderne over for fyens.dk:

- Motorbåden er blevet påsejlet i siden, og den har nogle skader, der indikerer, at der er en vis fart involveret. Vi er ved at undersøge selve hændelsesforløbet - herunder ved at afhøre vidner, men vi har ikke kunnet afhøre den tilskadekomne endnu, siger han.

Ulykken skete på åbent hav. Endnu er ingen sigtet i sagen.
Kilde: Fyens.dk og DSRS.dk

 


Galleri
Udvalgte artikler *