fbpx

Hvem skal med på den traditionsrige Hven rundt?

Inkluder i Newsletter: Ja

Helsingør Sejlklub har de seneste par år givet den gas i forbindelse med Sjælland Rundt, som nu er blevet til en hel Sailing Week - men klubbens flotte arbejde for at få flere på vandet stopper ikke her. - Nu har den meget aktive klub på Sjællands Nordspis atter fornøjelsen at invitere til den traditionsrige distancesejlads Hven Rundt - en hyggelig sejlads som løber af stablen lørdag den 2. september, med start og mål ved Helsingør Nordhavn.

Kapsejladsen er åben for alle og der sejles efter DH - men der findes også et cruisingløb for både uden målebreve, så der er vel ingen undskyldning for ikke at deltage?

Udover selve sejladsen, så lægges der også vægt på det sociale, hvor klubrestauranten i dagens anledning serverer en Hven-rundt-middag. Her er pladsen dog begrænset til 100 deltagere, så skal du have besætningen med her, er det om at komme ud af starthullerne. Der vil naturligvis - fristes vi til at skrive, blive serveret moleøl efter sejladsen. Hvis vejret tillader det foran klubhuset, alternativt rykkes ind i klubben.

Du kan læse meget mere om Hven rundt på sejlklubbens hjemmeside her. 

Tilmelding? Link til denne mulighed får du lige her.

 


Galleri
Udvalgte artikler *