fbpx

Hyggeaften på museet: Øl, søfartsquiz og tarteletter med gris

Onsdag aften i næste uge er der god underholdning i Helsingør, hvis du er blot er en smule maritimt interesseret. Sejlsæsonen kalder på udendørs liv under åben himmel - og det er der nok mange, der har set frem til - men en enkelt aften med råhygge indendørs er nu ikke af vejen. Med andre ord: 'Øl & Quiz' på M/S Museet for Søfart er tilbage. 

Museets quizmaster, museumsinspektør Thorbjørn Thaarup, stiller skarpe maritime spørgsmål til både søulke og landkrabber. Der er spørgsmål om alt fra skibsdele til sømandssange. Det er gratis at være med, og alle er velkomne til at komme forbi og nyde en fyraftensøl i godt og hyggeligt quizselskab.

Holdene bliver sammensat på stedet, og du behøver ikke være sømand for at være med. Der er flotte præmier til vinderholdet. Aftenens menu i cafeen er tarteletter med braiseret gris, grønne asparges, citron og syltede løg. 

Kokken anbefaler, at du forudbestiller aftenens menu via museets hjemmeside eller linket herunder. Arrangementet er som altid gratis, og foregår i M/S Café med start klokken 18.00. Direkte adgang via den store trappe ned til dokken.

Velkommen om bord.

Book gratis billet her samt forudbestilling af madbillet 

Praktisk info 

Hvor: M/S Café, M/s Museet for Søfart, Ny Kronborgvej 1, 3000 Helsingør

Hvornår: 31. maj kl. 18.00 

Varighed: Ca. 60minutter 

Pris: Arrangementet er gratis, men for at sikre sig plads skal ALLE deltagere forudbestille billetter. 

America's Cup

57 knob – udsigt til vild America’s Cup

Kort nyt

Voldsom brand i motorbåd – ingen personskader

Kort nyt

Fuglekigger opdagede kæntrede båd 

Udvalgte artikler *