fbpx

Smugkik i årets sommerudgave: Ferietid er oplagt læsetid til fordybelse

Inkluder i Newsletter: Ja

Sommerturen nærmer sig, og ferietid er som bekendt = læsetid. Som abonnent kan du allerede i dag logge ind og læse næste udgave af Bådmagasinet #585. Magasinet er indleveret til omdeling hos PostNord, og hvis det ikke allerede ligger i din postkasse, så vil det dukke op en af de nærmeste dage.

#585 vil være i butikkerne torsdag den 1. juni. - og finder du ikke lige en butik i nærheden af dig der stadig forhandler magasinet, kan du købe det stk.vis og få det sendt hjem helt gratis. Magsroom betaler portoen, klik og bestil via linket her, hvor du også finder en liste over de forhandlere som holder fast i salg af magasiner.

Nysgerrig?
Og til dem som ikke lige skulle kunne logge ind i Bådmagasinets PLUS sektion, hvor du finder tæt på 100 tidligere e-udgaver, ja så får du lige en smags-prøve af den nye udgave her, og hvis du skulle have lyst til at tage Bådmagasinet med på sommertur, så se nærmere på det tilbud under artiklen her. 'I gamle dage' havde det fyldt to meget tunge flytter kasser. Nu er flere hundrede timers læsestof, kun få klik væk. God fornøjelse.

billede 27.05.2023 kl. 07.49

Annonce

---------o0o---------

Ny udgave på gaden 1. juni

Køb abonnemenet - online, inklusiv adgang til PLUS 
kun 35,-/mdr. 

Ingen binding

 

online blad 585 2023Ny udgave af Bådmagasinet #585 vil være tilgængelig i PLUS sektionen fredag den 26. maj