fbpx

BÅD #584: Tema om elektronik, navigation - trådløst net om bord m.m.

Inkluder i Newsletter: Ja

Ny udgave af vores trykte Bådmagasinet ser dagens lys onsdag før påske. Er du abonnent - online, eller får du leverete magasinet i din postkasse, ja - så logger du allerede nu ind, og læser e-udgaven.

Lost at sea?
Teamaet i den store forårsudgave handler om elektronik. Du kan læse om navigation, trådløst net & data om bord, m.m - i temaets hovedartikel rejser vi spørgsmålet "Risikerer du at sejle i blinde?" 

Vi har aldrig haft så meget navigationshjælp, som vi har i dag. Moderne teknologi har gjort navigation til en leg for de fleste og ændret måden, hvorpå vi alle færdes til søs, men når GPS-signalet angribes – og det gør det, har vi et problem. Og når en af verdens største producenter af søkort desuden har sat udløbsdato på papirudgaverne, ender vi måske med at være “lost at sea”?

Inspiration og læring
Der findes naturligvis 'alt det andet' stof som hører sig hjemme i et moderne magasin om livet som sejler. Turberetning, tests, interviews - you name it. 100 sider spræng fyldt med inspiration, og der kunne jo lure en mulighed for at hente ny inspiration, eller en god ide, som andre sejlere har glæde af. Mulighederne er mange...

Adgang til PLUS
Er du ikke abonnent, men ønsker at blive det, så klik her, og se på de forskellige muligheder der byder sig, lige fra et online til kr. 35,/mdr. hvor du får adgang til hele molevitten - og op til et abonnement, hvor du får de seks udgaver sendt hjem i din postkasse til 449,-. Et abonnement giver også adgang til PLUS-sektionen - arkivartikler i hobevis, og tæt på 100 e-udgaver.

Klik på forsiden og få en smagsprøve i nedenstående teaser - god fornøjelse.

Husk, en teaser - ja der får du kun de første sider af udvalgte artikler...Der findes MEGET mere i selve magasinet.

583 2023 omslag indhold

Kapsejlads

DS-DM: J/70’erne indtager Sønderborg

Bådudstillinger

Genova spiller med musklerne – her lidt tal

World Match Racing Tour

Jeppe Borch & Co. skal 'optræde' på den helt store scene  

Kort nyt

#587: Politiet og sejlerne er ved at finde melodien

Kort nyt

Kom til stor jubilæumsfest i Helsingør

Udvalgte artikler *