fbpx

EM ORC DH: SportEvent Danmark kan se lyset - kan du også?

Inkluder i Newsletter: Ja

Når Helsingør Sejlklub afvikler deres Sailing Week ifm. Sjælland Rundt sejles der også et Europamesterskab.

ORC DH Euros er navnet - og hvad er nu det? Har ORC og DH slået sig sammen...? Nej nej - DH står i den forbindelse ikke for danske måleregel, men Double Handed - altså EM i ORC klassen, med to mand om bord.

Det bliver med deltagere fra Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, Polen, Litauen, Finland og naturligvis Danmark - indtil videre er 30 både tilmeldt, men arrangørerne håber på at ramme et sted mellem 40 og 50 både, hvilket godt nok ville være sejt.

Flot støtte
Nu er det ikke kun en masse sejlere fra de forskellige lande der har fået øjnene op for ORC DH EM.
Sport Event Danmark, som støtter internationale events som afholdes i Danmark, f.eks Tour De France, Fodbold EM og The Ocean Race stop over i Aarhus, har også valgt at støtte stævnet.

100.000 gode danske kroner tikkede ind hos Helsingør Sejlklub, og arrangørerne er naturligvis mega stolte over, ikke kun at modtage støtten, men også at Helsingør Kommune 'matcher' denne støtte med yderligere 100.000, så det samlede penge-boost til stævneafviklingen i alt bliver på 200.000 Dkr.

“Vi er super glade for støtten som er et klap på skulderen til os og vores mange frivillige”
udtaler Martin Anfeldt, Race Officer på ORC DH Euros til Bådmagasinet, og fortsætter “støtten gør at vi kan tilbyde de internationale sejlere et bedre stævne, og være med til at stille Danmark, Helsingør og Sjælland Rundt Sailing Week i et godt lys”.

Et lille opråb!
Der er pt. kun to danske både tilmeldt - det kan sejlerdanmark helt sikkert gøre bedre, så vil du opleve et ægte Internationalt stævne - få en på opleveren, så skynd dig at melde til på stævnesitet via linket her.
Udvalgte artikler *