fbpx

Hvem skal drive medlemsrestauranten i Sletten Baadeklub? 

Restauranten står på pæle ude i vandet i Sletten Havn, og det har bygningen gjort siden 1960, hvor de stiftende medlemmer af Foreningen Sletten Baadeklub byggede klubhuset. Nu søges en ny forpagter til denne legendariske perle, som har udsigt over Øresund med kik til Helsingborg og Hven.

’Kabyssen’ er forbeholdt sejlere i klubben, men også gæstesejlere kan hver dag spise frokost og middage til overkommelige priser. Restauranten er dog lukket om mandagen, i vinterhalvåret.

Foreningen udbygger i øjeblikket terrassen foran restauranten til dobbelt størrelse og desuden får den glasgelænder til værn for vinden. Terrassen forventes at være klar til maj. 

Og til den tid vil foreningen gerne have en ny faguddannet og erfaren kok med flair for at omgås andre mennesker på plads, da den nuværende har sagt op. 

– Vi har fået nogle henvendelser allerede. Men vi tager stadig imod ansøgninger, siger formand i foreningen, Eva Hofman-Bang, til Sjællandske Nyheder. 

Medlemsrestauranten er kendt for at servere dagens ret som eksempelvis pandestegt rødspætte – og uden at det koster en bondegård.

– Det er et utroligt attraktivt sted, med dugfrisk fisk fra fiskehandleren og den fantastiske udsigt. Jeg har selv haft båd i havnen i 47 år, og der er et rigtig fint samarbejde mellem alle folk på Sletten. Både fiskere og fiskehandel og kroen og vores klubkabys, siger Eva Hofman-Bang.

Sletten havn er placeret lidt syd for Humlebæk i Nordsjælland. Der er cirka seks sømil til Helsingør fra havnen. Havnen er et naturligt centrum for byen.

For mere info ring til Eva Hofman-Bang på 20 82 96 01 eller send e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kilde: Sjællandske Nyheder Sn.dk og annonce fra Sletten Baadeklub

 

America's Cup

57 knob – udsigt til vild America’s Cup

Kort nyt

Voldsom brand i motorbåd – ingen personskader

Kort nyt

Fuglekigger opdagede kæntrede båd 

Udvalgte artikler *