fbpx

OneSails bag nyt online sejlmærke

Inkluder i Newsletter: Ja

Verden bliver mere og mere digitalt funderet - og vi køber alt fra mad, kostbare rejser og endda biler digitalt - ja, du sidder og læser denne nyhed online, og netop det at hele processen foregår digitalt åbner mulighed for et mere prisvenligt produkt - også i sejlerverden.

Det har OneSails i Helsingør tænkt sig at gøre noget ved - og har besluttet sig for at introducere et ny sejlmærke i Danmark – Leansails.

Hos OneSails ved de godt at der findes andre digitale sejlproducenter, men det anderledes ved Leansails er, at produktet er understøttet af netop OneSails i Helsingør, som vil stå inden for kvaliteten, ligesom design og service vil blive udført på eget sejlloft i Helsingør.

Lean er en filosofi udviklet til at optimere produktion og skabe et fremstillingsforløb, der sker så gnidningsfrit som muligt. Så kan man reducere spild i forløbet, kan man skabe et produkt med større værdi for kunden enten bedre eller i de fleste tilfælde billigere, lyder det i en pressemeddelse sendt ud tirsdag middag. 

Leansails henvender sig primært til cruising sejlere op til omkring 38 fod. Men for at du kan se om det er noget for dig kan du gå ind på www.leansails.dk og se meget mere om vores mange forskellige sejl muligheder til dig. Alle vore sejl laves i en stabil prisvenlig dug fra anerkendte leverandører og det gælder også alle beslag og fittings, lyder det endvidere fra det etablerede OneSails loft.

Helt grundlæggende og i tråd med vores filosofi foretager du selv opmåling – der er masser at hjælp at hente på hjemmesiden, men vi tilbyder dig også at måle din båd mod betaling. Hjælp til opmåling kan købes som ekstra, slutter nyheden.

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Udvalgte artikler *