fbpx

OneSails bag nyt online sejlmærke

Verden bliver mere og mere digitalt funderet - og vi køber alt fra mad, kostbare rejser og endda biler digitalt - ja, du sidder og læser denne nyhed online, og netop det at hele processen foregår digitalt åbner mulighed for et mere prisvenligt produkt - også i sejlerverden.

Det har OneSails i Helsingør tænkt sig at gøre noget ved - og har besluttet sig for at introducere et ny sejlmærke i Danmark – Leansails.

Hos OneSails ved de godt at der findes andre digitale sejlproducenter, men det anderledes ved Leansails er, at produktet er understøttet af netop OneSails i Helsingør, som vil stå inden for kvaliteten, ligesom design og service vil blive udført på eget sejlloft i Helsingør.

Lean er en filosofi udviklet til at optimere produktion og skabe et fremstillingsforløb, der sker så gnidningsfrit som muligt. Så kan man reducere spild i forløbet, kan man skabe et produkt med større værdi for kunden enten bedre eller i de fleste tilfælde billigere, lyder det i en pressemeddelse sendt ud tirsdag middag. 

Leansails henvender sig primært til cruising sejlere op til omkring 38 fod. Men for at du kan se om det er noget for dig kan du gå ind på www.leansails.dk og se meget mere om vores mange forskellige sejl muligheder til dig. Alle vore sejl laves i en stabil prisvenlig dug fra anerkendte leverandører og det gælder også alle beslag og fittings, lyder det endvidere fra det etablerede OneSails loft.

Helt grundlæggende og i tråd med vores filosofi foretager du selv opmåling – der er masser at hjælp at hente på hjemmesiden, men vi tilbyder dig også at måle din båd mod betaling. Hjælp til opmåling kan købes som ekstra, slutter nyheden.

Havne

Bøgeskov Havn - en af mange, melder klar til sejlerne

Kort nyt

Sejlklubben Rødvig Stevns trænede i svømmehallen

Kapsejlads

Overvældende weekend for J/70-sejlerne

The Ocean Race

Voldsomt vejr kostede hovedskade

Kort nyt

Hvem skal drive medlemsrestauranten i Sletten Baadeklub? 

★ Interview & Portræt

★ Producerer fremdrift til sejlbåde på alle verdenshave

Kapsejlads

Rindom hædres for Årets Sejlsports-præstation

Udvalgte artikler *