fbpx

Dobbelt fødselsdag fejres med åbent hus

Inkluder i Newsletter: Ja

Sejlerbixen selv fylder 20 år - og ejer af 'bixen' Mads fylder 60 år. Det fejres med et åbent hus den 17. marts.

Marts måned 2023 er en særlig måned for Sejlerbixen i Struer, virksomheden fylder nemlig 20 år. Men ikke nok med det til, så runder chefen Mads Bendix et skarpt hjørne, når han i samme måned fylder 60 år.

Det er en begivenhed som uden tvivl skal fejres, og med hvad andet end at gøre det med et stort åbent hus. Vi rydder vores værkstedshaller og fylder dem op med hoppeborg til de mindste, pølsevogn, øl og sodavand, over 10 forskellige leverandører, som alle kommer til at befinde sig på stande i hallerne.

Aktive sejlere med erfaring
”Jeg har sejlet siden, jeg kunne gå, og alle ansatte har ser erfaring med sejlsport. Det betyder at vi har fingrene på pulsen, og at vi kan rådgive kunderne ud fra en erfaring. Der er forskel på, hvilke behov den enkelte sejler har, og det er vi gode til at spotte og vejlede om” udtaler fødselslaren Mads Bendix

Historien bag
Det hele startede i en kælder i det private hjem, hvor Mads åbnede Sejlerbixen i 2003. I løbet af årene blev efterspørgslerne større og kælderen for lille, derfor blev der udvidet i kælderen et par gange, men Mads måtte til sidst erkende at virksomheden var blevet for stor til kælderen, derfor flyttede han virksomheden til dens nuværende placering på Havnevej 25, 7600 Struer i 2009.

Sejlerbixen rummer i dag en butik på 250 m2, en spritny webshop og et værksted med tre haller, hvor der bliver klargjort både til sæsonen, lavet diverse reparationer og installationer af instrumenter.

Mads og resten af holdet bag Sejlerbixen glæder sig til den store dag - og håber naturligvis, at mange vil kigge fordi den 17. marts.









Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *