fbpx

Efterlysning: Tyve har stjålet specialbåd (opdateret/fundet)

Inkluder i Newsletter: Ja

En specialbygget dykkerbåd er blevet stjålet fra Houvig Klitvej i Søndervig ved Ringkøbing. Ejeren er dykkervirksomheden Storm Marine. Her undrer man sig over tyveriet af den 7,5 meter lange specialbåd med en 50 hk Mercury påhængsmotor og traileren den stod på, som forsvandt tidligere på ugen.

- Det er noget, der er specialbygget til vores forretning. Men den er nok ikke så anvendelig for andre, så vi undrer os lidt. Den har ingen sæder eller noget, så den kan ikke bruges privat, siger Morten Christensen til TV MIDTVEST. Han er ingeniør og projektleder hos Storm Marine.

- Man kan jo frygte, den skal ud af landet eller et andet, men man kommer heller ikke lige snigende med sådan en, siger han videre.

Den store aluminiumspram, motor og trailer har en samlet værdi af 400.000 kroner. Prammen stod på en stor bådtrailer, og det kræver mere end en almindelig bil at trække sådan en trailer, der kan laste 3.500 kilo. Derfor tror Morten Christensen, tyvene enten har brugt en stor varebil eller en firhjulstrækker.

Båden er praktisk for en dykkervirksomhed, fordi man kan åbne prammen foran. På den måde kan man få en minigraver eller mindre kraner med ombord. 

Hvis man har set båden, påhængsmotoren fra Mercury eller traileren med registreringsnummer DZ2058, bedes man kontakte Midt- og Vestjyllands Politi på 1-1-4.
Kilde: TV Midtvest

OPDATERET SØNDAG KL. 07:00
Båden er fundet ved en forladt ejendom uden for Herning, hvor man har har forsøgt at stjæle påhængsmotoren, så båden er hjemme igen

 


Galleri









World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk bræt ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...





Udvalgte artikler *