fbpx

Vind i sejlene: Jo, den er god nok - gratis abonnement

Første sæson af Vind i Sejlene består af hele 21 programmer, og de bliver publiceret løbende, og som stolt mediepartner vil de naturligvis også blive vist her på Bådmagasinets website.

Som tidligere omtalt - så lærer de to letmatroser at sejle mens de sejler, og får hjælp af dygtige gæstekaptajner, som hjælper dem igennem emner som sejltrim, havnemanøvre, sikkerhed og meget andet.

Gratis abonnement
On-line tv-kanalen er netop blevet lanceret under Boat Show i Fredericia, og i den forbindelse er der flotte præmier på højkant.

Hvis du abonnerer - og ja, det er gratis, inden på søndag - den 5. marts, er du med i lodtrækningen om en tur i X-yachts nye motorbåd, X-power 33. Du bliver simpelthen inviteret til Haderselv, hvor du får en rundvisning på værftet og en frokost inden sejlturen.

Der er også en præmie i form af lækre solbriller fra WylieX – frit valg på hylden. Solbrillerne har en værdi af mellem 1.000 og 4.000

Du kan følge de to på deres rejse mod at blive selvstændige sejlere på deres website vindisejlene.tv - og programmerne ligger på Youtube, og kan søges frem via dette link. Det 

Se første afsnit herunder:

Havne

Bøgeskov Havn - en af mange, melder klar til sejlerne

Kort nyt

Sejlklubben Rødvig Stevns trænede i svømmehallen

Kapsejlads

Overvældende weekend for J/70-sejlerne

The Ocean Race

Voldsomt vejr kostede hovedskade

Kort nyt

Hvem skal drive medlemsrestauranten i Sletten Baadeklub? 

★ Interview & Portræt

★ Producerer fremdrift til sejlbåde på alle verdenshave

Kapsejlads

Rindom hædres for Årets Sejlsports-præstation

Udvalgte artikler *