fbpx

Video: Brødre klamrede sig til køleboks i timevis, da båden sank

Inkluder i Newsletter: Ja

To brødre klyngede sig til en bærbar køleboks i timevis, før de blev reddet fra havet, efter deres båd væltede nær nordspidsen af Fraser Island ud for den australske østkyst lørdag den 18. februar, ifølge LifeFlight Australia.

Redningsfolkene fortalte, at brødrene, begge i 20'erne, havde været ude og fiske, da en bølge kæntrede deres seks meter lange båd og kastede dem i havet.

De aktiverede deres Beacon (EPIRB) nødpositionssender, og nåede at komme i redningsvestene, mens deres båd begyndte at synke. De to 20-årige lå i havet i næsten fire timer, før en nødhjælpshelikopter nåede frem og fandt dem.

Videoen udgivet af LifeFlight Australia viser mændene blive hejst i sikkerhed. Mændene slap uden skader og blev bragt til Bundaberg Hospital for yderligere observation.

En lignende redning fandt sted mindre end tre uger tidligere, da tre mænd, der holdt fast i en bærbar køleboks blev reddet i farvandet ud for kysten i Vestaustralien. Redningsfolkene roste de tre mænd for at have sikkerudstyret i orden.

Senere kom politiet ind i billedet og anholdt en af mændene, mens de to andre blev efterlyst efter fundet af omkring 365 kg kokain, der flød rundt i kystfarvandet.
Kilde: LifeFlight Australia

Kapsejlads

Regatta Royale: Yacht Club de Cannes trodser World Sailing, og...

Motor

Hondag V8: Ny 'power-påhæng' med udvidet tyverisikring

Branchenyt

Princess Yachts Denmark udnævner ny direktør

Kort nyt

'Togtet': Foredrag trak fulde huse - og mere til

Havne

Nyborg Marina: Glæder sig over besøgstallene

Kapsejlads

Spangsberg Cup: Ubetinget Danmarks sødeste én dags...

★ Interview & Portræt

★The Ocean Race vil tilbage til rødderne

Kapsejlads

E Jolle: Hvilken sæsonafslutning - Harboe Cup leverede varen

Kapsejlads

Harboe Cup: Et fantastisk sensommerstævne

Kapsejlads

Knarr DM: Rent 'North Sails' podie

Udvalgte artikler *