fbpx

Nyt spil: Kan du sejle den sikre kurs i havn? 

Inkluder i Newsletter: Ja

Blandt de opsigtsvækkende nyheder på den kommende bådmesse i Fredericia kan man nu også finde en stand, der udbyder et læringsspil for sejlere. Spillet hedder CallMeCaptain og er et brætspil med kort, der er både sjovt og lærerigt for folket på havet.

Der er blandt andet 100 kort med spørgsmål for såvel nybegynderen og den garvede sejler. Eksempelvis vil man hurtigt finde ud af, hvor skarp man er i vigepligtsregler på vandet for både sejl-og motorbåde.

- Mange med sejlbåd har taget duelighedsbevis som et flere ugers kursus, mens motorsejlere ofte har taget speedbådsbevis på en enkelt dag. Med tiden glemmer de fleste dog de mest basale regler, hvilket ofte skaber faretruende situationer til søs. CallMeCaptain bruger gamification til at få styr på sikkerhedsregler og sørge for at både motor og sejlbådssejlere husker dem, forklarer innovatøren bag spillet, den 48-årige Mikkel Eskesen fra Hjortshøj, der selv har et Duelighedsbevis på andet år. Han har fået hjælp af et hold professionelle sejlinstruktører til at skabe det nye læringsspil.

- Jeg fik ideen til spillet, da jeg ledte efter noget let og legende til min kone, da hun skulle tage duelighedsbevis, fortæller Mikkel Eskesen, som du kan møde på messen i Fredericia her i weekenden.

CallMeCaptain har mange facetter, men går i korthed ud på at styre sin båd sikkert i havn, hvor man naturligvis skal vige korrekt for andre fartøjer og komme sikkert rundt om bøjerne. 

- De lette baner kan løses af nybegyndere og bruges af sejlskoler, mens de svære baner kan få enhver erfaren søulk til at vende skråen i munden for at finde løsningen, lover Mikkel Eskesen.

Som en bonus inkluderer spillet også en unik Mand-Over-Bord (MOB, red.) øvelse. 

Om CallMeCaptain

Spillet lanceres i forbindelse med Boat Show Fredericia, ultimo februar. 

Udsalgspris: 349,-DKK- Messerabat 25 procent - 260,-DKK

Udgives på fem sprog - Dansk, Norsk, Svensk, Tysk, Engelsk

Skabt af GuildHub - v. Mikkel Eskesen, Hjortshøj, i samarbejde med professionelle sejlinstruktører.

Læs mere på hjemmesiden her.


Galleri









Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *