fbpx

Alene på havet: Sidse Birk Johannsen fortæller om sin solosejlads i Østersøen

I morgen tirsdag har du mulighed for at møde solesejleren Sidse Birk Johannsen i Thomas Vebers gratis webseminar, hvor hun fortæller om, hvorfor hun valgte at sejle solo i Østersøen. 

Sidse Birk Johannsen, der er fra Silkeborg, planlagde egentlig en champagnesejlads til Caribien, men i stedet for tropernes palmer vendte hun stævnen fem måneder mod Baltikum, Finland og Stockholm. Det blev en til tider hård solo-sejlads i sne og kulde til blandt andet lande, som har Europas krig i sin baghave.

Sidse Birk Johannsen har tidligere rejst over store dele af verden og har blandt andet sejlet som gast i Fransk Polynesien. Hun boede på sin 31-fods båd sidste år, inden hun kastede sig ud i eventyret og stævnede ud på langturssejladsen i Østersøen. Hun vil fortælle om at sejle solo (og som kvinde, red.) på så udfordrende en tur, og hvordan man klarer sig igennem nattevagter, barskt vejr og al det ansvar man må tage på havet midt om vinteren, når man er alene bag roret. 

Webseminaret afholdes tirsdag d. 31. januar 2023 kl. 19.30 og varer ca. en time.

Praktiske oplysninger:
Gratis-webinaret er for abonnenter af Thomas Vebers nyhedsbrev. Hvis du ikke allerede abonnerer på hans nyhedsbrev bliver du tilmeldt, når du tilmelder dig webinaret. Du kan altid afmelde dig igen, oplyses det. Efter webinaret modtager du også en mail med links til nogle af de emner, der bliver talt om.

Tilmelding her.

 

Havne

Bøgeskov Havn - en af mange, melder klar til sejlerne

Kort nyt

Sejlklubben Rødvig Stevns trænede i svømmehallen

Kapsejlads

Overvældende weekend for J/70-sejlerne

The Ocean Race

Voldsomt vejr kostede hovedskade

Kort nyt

Hvem skal drive medlemsrestauranten i Sletten Baadeklub? 

★ Interview & Portræt

★ Producerer fremdrift til sejlbåde på alle verdenshave

Kapsejlads

Rindom hædres for Årets Sejlsports-præstation

Udvalgte artikler *