fbpx

To både udbrændt - politiet efterlyser to personer

Inkluder i Newsletter: Ja

Onsdag aften ved 21.30-tiden slog flammerne pludselig op i Haderslev Havn. To både udbrændte fuldstændigt, mens en tredje fik sodskader. Ingen personer kom til skade under branden.

Politiet efterlyser nu to personer efter branden, som de mener er påsat. Flere vidner så en mand kaste en genstand ned i den ene båd, som startede branden.

- Flammerne fik meget hurtigt fat, og det var ikke muligt for brandvæsenet at redde de to både, siger Søren Strægaard, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi, til jv.dk

Manden beskrives af politiet som høj og slank og iført sort tøj. Der var ingen personer til stede på de to både, og det vides endnu ikke, hvilken genstand manden kastede ned i båden.

Brand & Redning Sønderjylland fik slukket branden, men den ene af de udbrændte både sank, og der slap en del olie ud i havnebassinet. Du kan se video fra branden her (eksternt link, red.)

Vi har suget så meget op, som vi kunne, og nu er Beredskabsstyrelsen Sydjylland i gang med at lægge såkaldte alfob strømper ud, som er lavet i et absorberende materiale, der vil suge det sidste olie op. Men der kan altså være olie på vandet de næste par dage, oplyser Haderslev Kommune på Facebook.

De udbrændte skibe forventes at blive fjernet mandag, når olien er fjernet. Indtil da er det vigtigt, at man holder sig fra bådene, da det kan være farligt at bevæge sig ud på den udbrændte båd, lyder opfordringen fra kommunen.
Kilde: JydskeVestkysten

 


Galleri




Seneste nyheder





Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *