fbpx

Da Rindom snød Piotr Wojewski

Related Articles: 'TV Sport 2022': Rindoms coach, Piotr Wojewski bliver årets træner
Inkluder i Newsletter: Ja

Danmarks Radios store anlagte Sports-galla-show vendte tilbage efter pandemi-pausen, med et brag af et show - på de sociale medier mener flere, måske for meget show, i forhold til alle de super flotte præstationer der burde blive vist noget mere fra. 

Nu er det - heldigvis, vil flere nok sige, ikke Bådmagasinet der redigerer løjerne, for så havde der nok været bare lidt mere sejlsport. Omvendt med de pauvre internationale resultater det kunne blive til i 2022, så kan vi som sportsgren nok ikke forlange mere, desværre. 

Sundby Sejlforening var nomineret for deres indsats via WOW og kvinder i sejlsport - de løb desværre ikke med titlen. Men, det gjorde Piotr Wojewski tilgengæld. Den utrættelige ILCA6 coach, som også var nomineret til titlen tilbage i 2019, har hjulpet Anne-Marie Rindom frem til hendes imponerende sejrsrække og sejlsports-CV. Et stort tillykke med denne flotte hædring. 

DR vil overraske
Nu er det ikke bare som ved mange andre awards-show, at spændingen udløses ved den berømte kuvert-åbning. Nææ DR vil gerne overraske vinderne, og således blev Piotr Wojewski også ‘snydt’ da han var blevet fortalt, at han skulle overrække en præmie til Anne-Marie Rindom for bedste comeback i 2022. 

Rindom kunne slet ikke holde masken, da hun skulle tage i mod i Aarhus Int. Sejlsportscenter, hvor der til lejligheden var hængt et banner op, som blev rullet ud, da Anne-Marie kunne overraske sin træner, med at titlen faktisk var til ham, som Årets Træner. 

Fik du ikke lige set det i Sport 2022, så kan du gense episoden her:









Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør





Udvalgte artikler *