fbpx

Elvstrøm Sails byder ny salgschef velkommen

Inkluder i Newsletter: Ja

Peter Lang er netop tiltrådt som salgschef hos Elvstrøm Sails i Aabenraa og bliver ansvarlig for den danske salgsorganisation. Med sig i bagagen har Peter en årelang erfaring fra Palby Marine, med salg samt kontakt til de danske kunder. Udover erfaring med salg, har Peter saltvand i årene, og flere vil nok huske ham, især fra hans deltagelse i OL i London i 2012, hvor han og Allan Nørregaard vandt Bronze i 49er. 

Men, udover en OL-bronze, er der masser af sejlads på CV´et – også i andre både.

Direktør Morten Gantriis Sørensen fortæller i en pressemeddelelse: ”Vi er glade for at byde Peter om bord i teamet i Aabenraa. Med hans baggrund og erfaring er jeg sikker på, at han bliver et aktiv for os og vores kunder i den fortsatte udvikling af Elvstrøm Sails.”

Elvstrøm Sails har gennem de seneste år været i en rivende udvikling, og det netop afsluttede regnskabsår har været et rekordår for den sønderjyske sejl-virksomhed, der til næste år runder 70 år på markedet som sejlmager. 

”Jeg ser frem til at tage rigtig fat og få virksomheden og produkterne ind under huden. Det er jo et stolt og anset brand, med en historie, der ikke er til at komme uden om i sejlmager-branchen. Det glæder jeg mig virkelig til at blive en del af. Jeg har gennem mange år især koncentreret mig om det hjemlige danske marked, så det bliver en kærkommen udfordring at skulle arbejde mere internationalt – både med vores forhandlerled, samt vores værftskunder”, fortæller Peter, og slutter ”heldigvis varer det ikke længe inden jeg får mulighed for at møde kunder, både på boot i Düsseldorf og på Fredericia Boat Show.”