fbpx

Solid tilslutning til Vegvisir Race 2023

Inkluder i Newsletter: Ja

Over 200 sejlere i knap 120 både har meldt sig klar til Vegvisir Race Nyborg 2023, der foregår under september fuldmånen. Du får 25% discount, hvis du tilmelder dig i dag før midnat.

Sejlerne vil tilsyneladende fortsat prøve kræfter med double- og singlehand, udfordrende navigation og natsejlads fulgt op af et after party, hvor sejladsen kan tales grundigt igennem med konkurrenter samt gamle og nye venner. I hvert fald er der nu tilmeldt 118 både til Vegvisir Race Nyborg 2023 som løber af stablen om 9 måneder, når første start går torsdag den 31. august. 

Super fuldmåne
Sejladsen er i 2023 begunstiget af fuldmåne, hvilket kommer til at berige deltagernes naturoplevelse yderligere. Der er ikke bare tale om en fuldmåne, men en af de såkaldte Super Fuldmåner, som er tættere på jorden og dermed kommer til at syne større. 

Af den 118 tilmeldte er de 94 doublehanded, mens de resterede 24 er singlehand. Det betyder, at 212 sejlere allerede nu har sat kryds i kalenderen og booket sig ind på sejladsen, der har start og mål i hjertet af Danmark i Nyborg.


Som en lille bonus info har flere af de seneste tilmeldte, registreret sig på den 167 sømil lange singlehand sejlads, som er den længste non-stop singlehand-sejlads i Norden. 


Har du planer om at deltage i Vegvisir Race Nyborg 2023 kan du med fordel tilmelde dig inden i aften til midnat. For når kalenderen siger 2023 bortfalder det nuværende 25% discount tilbud på deltagergebyret.

Se mere på Vegvisirrace.com