fbpx

Forsvaret har indstillet eftersøgningen af mand ud for Skagen

Med tre redningshelikoptere og op mod 15 skibe forsøgte Forsvaret tirsdag at finde en filippinsk mand, som sidst blev set mandag om bord på et tankskib ud for Skagen.

Det var først næste dag - tirsdag morgen – at det blev opdaget, at den filippinske mand var væk og formodentlig var faldet over bord i farvandet omkring Skagen, hvorefter en alarm blev udsendt.

Eftersøgningen, hvor også Skagen Redningsstation deltog, blev indstillet i går sidst på eftermiddagen efter seks timer, uden at man havde fundet manden.

- Området er afsøgt uden resultat. Eftersøgningen indstilles, oplyste Forsvaret på det sociale medie Twitter omkring klokken 17 tirsdag.

Ifølge nyhedsbureauet Ritzau meddelte Claus Elberth, major og vagthavende officer ved Forsvarets Operationscenter, at vurderingen var, at det ikke længere gav mening at lede efter manden. For man overlever ikke længe i havet i vinteren:

- Mest sandsynligt har manden været almindeligt påklædt, når man går rundt på skibet, og så overlever man rent faktisk ikke særlig lang tid.

Der blev ellers reageret hurtigt på alarmen, som blev modtaget klokken 10.35 tirsdag. Seks minutter senere var den første helikopter sendt i luften. Forsvarets skib ”Triton” ledede den koordinerede indsats.
Kilde: JP.dk


GalleriSeneste nyheder

Havne

Alternativ til klapning: Ny teknik testes i Marina City

Singlehand

Golden Globe Race: Førte med 900 sømil, da bølgen ramte

Havne

Sommerjob på Svendborg Havn?

Bådudstillinger

Boat Show - nu også mulighed for sejlerdating

Kort nyt

Alene på havet: Sidse Birk Johannsen fortæller om sin...

Bådudstillinger

Boot: Reese Marin i fornemt selskab

Kort nyt

Ny distancesejlads ser dagens lys - Copenhagen One Star

Udvalgte artikler *