fbpx

Forsvaret har indstillet eftersøgningen af mand ud for Skagen

Inkluder i Newsletter: Ja

Med tre redningshelikoptere og op mod 15 skibe forsøgte Forsvaret tirsdag at finde en filippinsk mand, som sidst blev set mandag om bord på et tankskib ud for Skagen.

Det var først næste dag - tirsdag morgen – at det blev opdaget, at den filippinske mand var væk og formodentlig var faldet over bord i farvandet omkring Skagen, hvorefter en alarm blev udsendt.

Eftersøgningen, hvor også Skagen Redningsstation deltog, blev indstillet i går sidst på eftermiddagen efter seks timer, uden at man havde fundet manden.

- Området er afsøgt uden resultat. Eftersøgningen indstilles, oplyste Forsvaret på det sociale medie Twitter omkring klokken 17 tirsdag.

Ifølge nyhedsbureauet Ritzau meddelte Claus Elberth, major og vagthavende officer ved Forsvarets Operationscenter, at vurderingen var, at det ikke længere gav mening at lede efter manden. For man overlever ikke længe i havet i vinteren:

- Mest sandsynligt har manden været almindeligt påklædt, når man går rundt på skibet, og så overlever man rent faktisk ikke særlig lang tid.

Der blev ellers reageret hurtigt på alarmen, som blev modtaget klokken 10.35 tirsdag. Seks minutter senere var den første helikopter sendt i luften. Forsvarets skib ”Triton” ledede den koordinerede indsats.
Kilde: JP.dk


Galleri









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *