fbpx

Sidste mulighed: Vind fede præmier med Felix og Anders - du kan stadig nå det

Related Articles: Ny online programserie på vej - 'Vind i sejlene' vil lære dig at sejle

Har du endnu ikke fået hentet din julekalender, så kan det faktisk godt stadig lade sig gøre. Du kan i dag skrabe alle 24 felter, pluds de fire søndage i advent - men det er sidse udkald, i morgen når du surfer forbi Bådmagasinet er kalenderen væk...Er du blandt de heldige der har vundet nogle af de fede præmier, får du besked direkte. 

En rigtig glædelig jul...

Så blev det 1. december, og i år har vi valgt at udgive Bådmagasinets julekalender i samarbejde med Vindisejlene.tv - hvor Felix og Anders lige nu kæmper i redigeringsrummet for at få udsendelserne gjort klar. Der er timevis af rå-materiale, som skal redigeres og bearbejdes, timer som er optaget i sensommeren om bord på den X40 som de to gæve matroser tilbragte deres første undervisningsdage, sammen med erfarne gæsteskippere.
 
Felix og Anders vil nemlig lære at sejle, og al den viden kommer de til at dele med alle, der har lyst, på deres Youtube kanal. De første udsendelser får premiere i det tidlige forår, ligesom du kan møde dem på scenen ved Boat Show i Fredericia ultimo februar / primo marts. Det bliver udsendelser, hvor du som seer er med helt fra start. Deres udgangspunkt minder mest af alt om Allan Simonsens optræden i Vild med dans, mens slutresultatet gerne skal sende tankerne mod hans ageren på en fodboldbane. Kort sagt – dette er sejlads for dummies.

felix anders 2
Felix og Anders vil gerne lære at sejle - og det hele ønsker de at dele med dig. Vindisejlene.tv bliver ganske interessant at følge. 

Skrab dig til fede præmier
Men, de næste 24 dage handler det om, at du kan vinde super fede præmier. Skrab din daglige kalenderlåge, og den elektroniske version samler automatisk dine præmier i en tydelig oversigt.

Hver søndag deltager du i Adventsgaven.

Du kan altid skrabe bagud, men ikke frem, og i den forbindelse er det lige værd at nævne, du allerede nu kan (skal, red.) skrabe 1. søndag i advent, som var den 27. november. Du kan altså starte anytime i december måned. 

Link til oprettelse af din helt egen kalender her. 

Skrabepræmier fra:

Kortplotter fra Raymarine

SUP Board fra X-Yachts

Eksklusive solbrillger WileyX

Redningsvest fra Spinlock 6D/170N

Lodtrækningspræmier blandt alle deltagere fra:

Boat Show: 5 x 2 entrébilletter

Columbus Marine: 5 x Liros rygsæk

Bådmagasinet: 5 x Årsabonnement, print + online

FAQ:
De super fede præmier er fra deltagerne i Vind i sejlene, og vinderne får besked direkte. Julekalenderen er producereet i et begrænset antal, så hvis ikke du lige er blandt de første 5.000 som opretter sig, ja så må vi melde udsolgt. Skulle en præmie findes på en kalender som ikke bliver skrabet, så trækkes der lod blandt alle deltagerne.


Galleri
Singlehand

Golden Globe Race: Førte med 900 sømil, da bølgen ramte

Havne

Sommerjob på Svendborg Havn?

Bådudstillinger

Boat Show - nu også mulighed for sejlerdating

Kort nyt

Alene på havet: Sidse Birk Johannsen fortæller om sin...

Bådudstillinger

Boot: Reese Marin i fornemt selskab

Kort nyt

Ny distancesejlads ser dagens lys - Copenhagen One Star

Udvalgte artikler *