fbpx

11 meter frihed: Relancering af eventyrlig bestseller – se video

Inkluder i Newsletter: Ja

Særpris til Bådmagasinets læsere. Christian H. Liebergreens “11 meter frihed” har inspireret og underholdt tusinder af danskere igennem otte år. Men efter at tredje oplag var udsolgt ved årets start, besluttede forlaget Blue Ocean Media at stoppe, mens legen var god.

”Det fik vi simpelthen ikke lov til”,
fortæller Liebergreen, som tidligere på året deltog i en ekspedition med Beha-familien til Svalbard, og er med i en serie TV-udsendelser fra turen, som TV2 sender i det nye år.

Moderne klassiker
”Både forlaget og jeg blev gang på gang kontaktet af folk, som efterlyste bogen. Henvendelserne kom både fra boghandlere og privatpersoner, og til sidst besluttede vi at relancere 11 meter frihed. Den er åbenbart blevet en slags moderne klassiker i genren for eventyrlige maritime beretninger, og nu er der altså et nyt oplag på hylderne.”

forside cropped

kort

Fjerde oplag
Det er fjerde oplag af en bog, som allerede har solgt ca. 5.000 eksemplarer, og var nummer tre i sin genre på landets bestsellerliste, da den udkom i 2014.
11 meter frihed følger den unge eventyrer og tidligere medlem af Sirius-patruljen, Christian Liebergreen, hele vejen jorden rundt i en 11 meter lang sejlbåd, en Sagitta 35 ved navn Jonna. Sejladsen gik syd om Kap det Gode Håb, New Zealand og Kap Horn – nonstop og uden assistance. Kun to danskere har gennemført en sådan ekspedition: Jan Møller (2003/04) og Christian Liebergreen (2012/13).

En ydre og indre rejse
Bag på bogen kan man læse følgende:
11 METER FRIHED er en bog til alle med eventyr i maven, og interesse for hvad der sker, når et menneske opsøger den yderste grænse. Kun en håndfuld mennesker har prøvet at være ni måneder alene på havet. Christian H. Liebergreen sejlede uafbrudt i 260 døgn, hele vejen jorden rundt - uden at komme i land, uden at møde andre mennesker. Det blev en rejse ud i verdens mest øde og stormblæste havområder, men også ind i sindets afkroge. Bogen er et ærligt indblik i en verden få mennesker har besøgt. Forord af Mikkel Beha Erichsen

jonna bølger

Sådan får du bogen til særpris:
Bådmagasinet fulgte Liebergreens sejlads jorden rundt tæt, og kan nu tilbyde bogen til særpris (20% rabat):

Vejledende udsalgspris i landets boghandlere er kr. 299, din pris er kr. 239. Fragtomkostninger er 45 kr.

Benyt linket til vores webshop - bemærk, den samlede pris er inkl. levering. 

Et sikkert hit under juletræet.  

Se video fra turen jorden rundt med Jonna her:









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *