fbpx

Skælskør Amatør-Sejlklub: Flot støtte til Torsdagsholdet

Skælskør Amatør-Sejlklub har modtaget støtte på 35.000 kr. fra Sparekassen Sjælland Fonden og 30.000 kr. fra VeluxFonden til indkøb af værktøj til klubbens Torsdagshold.

Skælskør Amatør-Sejlklub er en aktiv klub og som alle andre foreninger, meget afhængig af medlemmernes frivillige indsats - ikke kun til træning af unge sejlere, voksensejlerskole og arrangementer som Harboe Cup, men i høj grad også til vedligeholdelse af klubbens lokaler, arealer og materiel.

En række frivillige i klubben har taget initiativ til at et meget aktivt korps af frivillige mødes hver torsdag, for at varetage disse opgaver, og det har man valgt - helt naturligt, at kalde "Torsdagsholdet".

Torsdagsholdet - alle ugens dage
Det er derfor en stor glæde for både klubben og de frivillige, at de fremover ikke skal medbringe eget værktøj til vedligeholdelsesprojekterne, men at klubben, via støtten fra Sparekassen Sjælland Fonden og VeluxFonden, kan indkøbe det nødvendige værktøj. Torsdagsholdet er også en stor social del af klubbens sammenhold, og nye medlemmer integreres hurtigt på holdet, og i klubben. Og selvom det kaldes Torsdagsholdet, så stiller de gerne op på alle ugens dage, uanset om det for eksempel gælder udskiftning af tag, vedligeholdelse af flagmast eller som i onsdags, modtagelse af støtte fra Sparekassen Sjælland Fonden.

Fakta:
Torsdagsholdet er en gruppe medlemmer, som mødes hver torsdag året rundt, for at nyde socialt samvær og samtidig vedligeholde vores klubfaciliteter. De klarer ALT fra udskiftning af toilet, udvidelse af en belagt plads til vores jollesejlere, male bygninger, rense og vedligeholde broer, bedding, flagmast, hjælpe med søsætning eller klargøring for medlemmer som af den ene eller anden grund har svært ved dette, eller hvilke opgaver der nu er behov for hjælp til.
Medlemmerne af torsdagsholdet er primært medlemmer på 60+ og bruttotruppen er på mere end 40 personer, mænd og kvinder, som besidder mange forskellige kompetencer og som derfor kan løse stort set alle opgaver. Og udover opgaverne er dette en unik ’indslusning’ for nye medlemmer i klubben. Alle tages godt imod og får en enestående introduktion til klubben, klubarbejde og vores sammenhold på tværs af motorbådsejere, sejlbådsejere, medlemmer uden båd, unge og ældre.


GalleriSeneste nyheder

Sikker gang i Haderslev 

Langturssejlerne inviterer til vintertræf

World Sailing omfavner ny 'surf dille’

★ Maritim elektronik blomstrer stadig


Havne

Sikker gang i Haderslev 

Tursejlads

Langturssejlerne inviterer til vintertræf

Kort nyt

World Sailing omfavner ny 'surf dille’

★ Teknik

★ Maritim elektronik blomstrer stadig

Kort nyt

Gammel tysker skal restaureres i Danmark

Kort nyt

Færge tømt: 2500-3000 liter diesel stjålet

Kort nyt

Frivilligt i orkanens øje

Kort nyt

Tre velbevarede skibsvrag fundet på bunden af Østersøen

Udvalgte artikler *


Produktnyt