fbpx

Rådmand truer nu med opsigelser af jollepladser – han vil have ryddet op

Hvis ikke jollepladserne på de aarhusianske strande bliver ryddet op, kan det betyde opsigelser for bådejerne. Sådan lyder det i en nyhedsudsendelse torsdag fra TV2 ØSTJYLLAND.

– Gennem længere tid har det set trælst ud. Der har ligget en masse både, som simpelthen er i stykker eller slet ikke bliver brugt. Vi har et indtryk af, at det ikke har været vedligeholdt, siger rådmand for Teknik og Miljø i Aarhus Kommune, Nicolaj Bang, til tv-stationen. 

Aarhus Stiftstidende berettede i sidste måned om, at en stor del af de joller, der ligger på pladserne ikke er i sødygtig stand, og at en del af pladserne ligger ubenyttede hen.

Men nu vil rådmanden ikke længere se på det rod, der ifølge ham flyder på flere af de pladser, Aarhus Kommune lejer ud langs strandene syd for Aarhus. 

Det drejer sig om jollepladser ved Studstrup, Silistria, Ørnereden og Fløjstrup. Eksempelvis er der 80 pladser ved Fløjstrup syd for Aarhus, hvor 27 af dem står enten tomme eller huser fartøjer, der ikke syntes at være sødygtige ifølge avisen. 

Ikke alle aarhusianere er dog enige i, at der skal ryddes op. TV2 ØSTJYLLAND har snakket med en række aarhusianere, der bruger stranden syd for Aarhus. 

Se indslaget her - spol frem til 13:55, med mindre du har lyst til at se hele udsendelsen...
America's Cup

Emirates Team New Zealand sejler 200 km/t på land – se video

Havne

By&Havn: Ny havn relativt realistisk inden for 5 år

★ Teknik

★ Vi har “prøvesejlet” C-MAP til mobil og tablet

Kort nyt

Monsterbølge rammer krydstogtskib - passager omkommet 

Kort nyt

Garmin Round Denmark Race: Mega interesse for 'The Guide'

Kort nyt

Sejlsport fra 'All over the world' - se video

Kort nyt

Ny bådbrand midt i København: Sort røg væltede ud

Udvalgte artikler *


Produktnyt