fbpx

Det er blevet billigere…

Inkluder i Newsletter: Ja

Det er de færreste priser som falder lige for tiden, og selv om vi ikke kan undgå at få prisstigninger på produktionen af vores trykte udgave af Bådmagasinet – så gør vi alt hvad vi kan for at holde prisen nede for vores abonnementer – vi forventer ganske enkelt ikke at kunne sende regningen videre til magasinets trofaste læsere.

Derfor har vi tilpasset frekvensen, så Bådmagasinet udkommer 6 gange i 2023. Det, sammen med at vi er begyndt at fremsende opkrævninger via mail til de abonnenter som ikke betaler via PBS eller via deres online profil på vores website, er væsentlige ting i at kunne fastholde en lav pris.

Lige måneder - lavere pris
Bådmagasinet vil altså fra 2023 udkomme den første torsdag i de lige måneder, februar – april – juni – august – oktober og december, og du får de 6 udgaver sendt hjem på privatadressen for kun kr. 449. Ønsker du at betale to gange om året, ½-årligt, så koster det kr. 249. Begge priser er inklusiv din egen online profil, med adgang til PLUS sektionen.

Glæd dig
Inden vi når 2023, så udkommer sidste udgave i år den 1. december - #582 hvor vi blandt andet bringer et stort tema om el- og hybridmotorer - men de nye lave priser for et abonnement er trådt i kraft. Husk, ingen bliver snydt. Har du lige betalt for 8 udgivelser, så får du naturligvis de 8 leveret, og skal først forny dit abonnement i foråret 2024. 

Tid til maritim fordybelse – kun i Bådmagasinet, køb dit abonnement her.




Seneste nyheder





Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!





Udvalgte artikler *