fbpx

WMRT Finalen flyttes fra Kina som stadig opretholder strenge indrejse-restriktioner

Inkluder i Newsletter: Ja

De skulle oprindelig have været til Shenzhen i Kina - nu er årets finale på World Match Race Touren flyttet til Sydney Australien.

Arrangørerne af World Match Racing Tour har denne weekend annonceret, at 2022 WMRT-finalen er blevet flyttet til den 13. - 18. december i Sydney, Australien, og det er her vinderen af stævnet vil blive kronet som officiel 2022 Match Racing World Champion.

Ændringen af 'location' for WMRT-finalen følger de igangværende grænselukninger i Kina, hvor man tidligere havde planlagt det skulle finde sted i Shenzhen fra 6.-11. december, men strenge rejserestriktioner for internationale besøgende til Kina, siden pandemiens start i 2020, er stadig i kraft.

"Det er uheldigt, at vi ikke har været i stand til at være vært for finalen i Shenzhen igen i år på grund af de fortsatte rejserestriktioner til Kina," udtalte WMRTs administrerende direktør James Pleasance, og fortsatte "men for at sikre, at vi stadig kan være vært for Tour-finalen i år, er vi meget glad for muligheden i Sydney hvor man også har stor erfaring med at afvikle matchracing-begivenheder og sejladsforhold i Sydney i december burde også være ideelle."

VM i Match Race vil blive sejlet i Elliott 7m (Kvinde OL-båd London 2012, red.) med besætninger på fire eller fem personer, vil finde sted over fem dage med en dobbelt round robin efterfulgt af kvart- semi- og finale, søndag den 18. december.

Op til 12 hold inviteres til begivenheden, inklusive den forsvarende matchracing-verdensmester Taylor Canfield (Stars + Stripes Team USA) og den seksdobbelte verdensmester Ian Williams fra Storbritannien - mon ikke også vi ser et ungt dansk talent på listen over inviterede, vi håber...


Galleri