fbpx

“Rowmodels” over Atlanten

Inkluder i Newsletter: Ja

Vi er tre helt almindelige danske kvinder, som har sat os et usædvanligt mål. Vi laver den ultimative udfordring med at ro over Atlanterhavet på egen hånd i december 2022 og skaber Rowmodels-teamet.

Sådan skriver tre kvinder fra København på deres hjemmeside rowmodels.dk

Camilla Tvernø og hendes makkere Marie Adserballe og Anne-Marie Feilberg skal til december krydse Atlanterhavet i en robåd. Lykkes det, bliver de den første danske robåd kun bestående af kvinder, der når fra De Kanariske Øer til Caribien.

Inspirationen til turen fik de fra et fitnesscenter, hvor Camilla Tvernø træner – og her mødte tidligere deltagere på Talisker Whisky Atlantic, hvor 20-40 hold hvert år ror om kap på den 5000 km lange rute over Atlanterhavet. Kaproningen begynder den 12. juni næste år, så i øjeblikket tæller de tre københavnske kvinder ned til den store dag, hvor de støder fra med deres otte meter lange robåd.

– Vi er alle nogens rollemodeller, og vi vil gerne understrege vigtigheden af ​​at inspirere andre og vise, at man bør sætte sig mål og følge dem. Også selvom det ikke er helt inden for planen. 

Når en mulighed byder sig, skal man turde gribe den og gøre den til virkelighed. Vi er alle mødre og koner, og det største ofre vil være, at vi forlader hjemmet, men i det større perspektiv ønsker vi at vise vores børn, at du kan sætte mål og gå efter det.

Du kan følge de tre danske kvinders tur over Atlanterhavet på Instagram, hvor de hedder Rowmodels_dk - men du kan også læse om de tre seje kvinder i Bådmagasinet som udkom i går. Her har Øyvind Bordal talt med Rowmodels, hvor du så kommer i dybden med deres tanker bag dette imponerende projekt. Er du abonnent, så logger du bare ind (klik på billedet, red.) og læser løs, hvis ikke så kan du for kun kr. 35,- få online adgang i en hel måned.  

Abonnent: Klik på billedet, log ind, og læs løs.

rowmodels atlanten

 

 









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *