fbpx

#581: Smugkig i udgaven der er på gaden nu

Inkluder i Newsletter: Ja

Torsdag den 20. oktober udkom seneste udgave i rækken af Bådmagasinet - #581. Er du abonnent kan du allerede fra i dag logge ind og læse udgaven blandt de øvrige over 80 e-udgaver der findes i arkivet.

Værner om print
I disse tider kunne man fristes til at rejse spørgsmålet - skal der stadig findes en trykt udgave af et bådblad? Ja, lyder det rungende svar hvis man spørger rundt i den maritime branche, og når vi ser på tilslutningen blandt magasinets abonnenter, så bliver vi bekræftet i det ønske. Men, det ændrer ikke ved at vi til stadighed arbejder med at holde magasinet trimmet, og i optimal dagsform.

Ny frekvens - lavere pris
Og lige præcis dagsformen, betyder at vi fra 2023 vil udkomme hver anden måned. Første torsdag i de lige måneder, februar - april - juni - august - oktober & december. Her vil Bådmagasinet være at finde på bladhylden og / eller i din postkasse.

Dit abonnement er fra i dag, grundet frekvens-ændringen faldet markant i pris, og husk nu - ingen bliver snydt. Har du lige betalt for 8 udgivelser, modtager du ingen opkrævning før april 2024.

Øverup skriver i seneste leder, blandt andet:

Tid til at trimme
Sæsonen går på hæld, og for mange handler det om at få båden på land, eller gjort den klar til at overvintre i vandet. På samme måde, som med artikler om forårsklargøringen, er gode tips og råd ikke noget, vi bruger plads på her i magasinet, men på vores website, hvor du som abonnent kan logge ind og finde det hele. Få gode tips og råd om den sikre vinteropbevaring, konservering af motoren, pas på søventilerne – og meget andet.
Og netop magasinets trofaste læsere, abonnenterne kommer endnu mere i fokus.
Hvor end jeg gerne ville bevare optimismen på sejlsportens vegne, så ville det være dybt utroværdigt ikke at forholde sig til den aktuelle situation i verden, som sejlerne også er en del af.
I slutningen af september, hvor disse linjer forfattes, faldt jeg over denne formulering på finans.dk, citat:
Den danske befolkning frygter en mørk og dyster fremtid, og langt mere end under coronaen - ja danskernes tillid til fremtiden har aldrig været så lav.
Men, der sælges stadig både. En båd i god stand til den rigtige pris står ikke lang tid på lager, så jeg har bestemt ikke brug for at hoppe helt ned i det sorte hul som de økonomiske vismænd befinder sig i lige p.t. - dog bliver jeg nødt til at stoppe op og på bedste skippermanér trimme om, til hårdt vejr.
Tilbage i starten af året, da de første voldsomme produktionsprisstigninger ramte os, justerede vi prisen på magasinet – vi kan ikke undgå flere prisstigninger, men jeg forventer ikke, at vi denne gang kan sende yderligere prisstigninger videre til vores trofaste læsere – abonnenterne, tværtimod.
Husk, i krisetider rykker man sammen om det man holder af – længe leve sejlsport for livet.
God fornøjelse!
Chefredaktør

Søren Øverup

Smagsprøve: Klik på forsiden, og se nærmere på et lille udpluk af de artikler som du finder i #581.  

581 2022 omslag









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *