fbpx

Holbæk: Georg Stage på besøg med masser af maritime tilbud til unge

Inkluder i Newsletter: Ja

I dag og i morgen holder skoleskibet Georg Stage åbent skib på havnen ved Kragsbrygge i Holbæk. Besøget bliver den sidste danske havn inden eleverne fra togt 2022-2 skal til eksamen, på værkstedsskole og rigge ned på Holmen.

Under besøget i dag tirsdag kan man fra klokken 15 blandt andet hører om 10. klassetilbuddet Maritim 10, som er et nyt 10. klasse-tilbud oprettet af Holbæk Kommune, hvor man udover en almen afgangseksamen også lærer at sejle og bygge en båd. Der er indlagt togter og sejlture, blandt andet i Nationalmuseets joller og store sejlskibe.

Tilbuddet henvender sig til alle unge med friluftsinteresser, og som elev behøver man ingen sejl- eller håndværksmæssig erfaring. For at komme med skal man dog som minimum have bestået 9. klasse og være mellem 18 og 22 år gammel.

Efter et 20 uger langt togt sammen med ca. 60 andre unge og 10 erfarne søfolk om bord på Georg Stage er man kvalificeret til at gå ud og tage et arbejde til søs som ubefaren skibsassistent. Man kan også læse videre til befaren skibsassistent, maskinmester eller skibsfører.

Arrangementet er åbent for alle, så tag gerne familie og venner med.

Se mere om uddannelsestilbuddene i videoen herunder:


Galleri









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *