fbpx

Orkan i Florida: Bådejere trodser vejret og sejler ud - se video...

Inkluder i Newsletter: Ja

Orkanen Ian en af ​​de stærkeste storme i amerikansk historie: To millioner i Florida er uden strøm. Orkanen ramte Florida onsdag aften og blev en overgang opgraderet til kategori fem, mens vandstanden nogle steder steg med over fem meter.

Mens de fleste bådejere langs Floridas kyster er bekymrede over orkanen Ian og har brugt de seneste dage på at sikre deres fartøjer, så er andre stukket til søs, nogle for at fiske andre tilsyneladende for at opleve orkanen eller måske bevæge sig væk fra den.

Orkanen, som oversvømmede Cuba tidligere på ugen, er en af ​​de dyreste storme i amerikansk historie og forventes at forårsage mere end 67 milliarder dollars i skader og tab. En storm af denne størrelsesorden er en alvorlig test for Floridas infrastruktur på grund af lavtliggende og tæt befolkede kystområder, som er tilbøjelige til oversvømmelser.

På videoen herunder kan du se nogle både, som er sejlet ud fra Haulover Inlet i Miami trods orkanen, som andre steder langs kysten har revet både løs fra fortøjningen, så de nu driver rundt ubemandet.

Seneste nyt fra CNN her til morgen er, at orkanen fortsætter hen over Florida-halvøen med kraftige vinde, kraftig regn og historisk stormflod onsdag aften, selvom den svækkedes til en kategori 1-storm, og ødelæggelser vil fortsætte ifølge National Hurricane Center i USA.
Kilder: CNN og Wavy Boats

Kapsejlads

X Stars vinder X-Yachts Star meeting

World Match Racing Tour

WWMRT: Svensk dominans - 'Wings' tager dobbeltsejr Skovshoved

World Match Racing Tour

WWMRT: De tre danske teams videre til ’semi’…

Sejlsportsliga

WOW: Kæmpe boost for kvinder i sejlsport – og med Danmark som...

SailGP

Kan Sehested & Co. rejse sig?

Kapsejlads

X-Yachts samler endnu en gang alle 'stjernerne' i Skovshoved

World Match Racing Tour

WWMRT: Flot flot start på årets finalestævne - se stort...

Udvalgte artikler *