fbpx

Kan du noget med en rig? Helt unik mulighed på Skoleskibet DANMARK

Nu er der mulighed for at blive skibsassistent på Skoleskibet Danmark i et to ugers projektforløb, hvor skibet ligger til kaj ved Azorerne i oktober måned.

Opgaven består i at trimme og justere skibets stående rig. Skoleskibet skal bruge seks personer - alle med erfaring i rigarbejde. Rederiet sørger for rejse, ophold og aflønning iht. overenskomst, skriver Skoleskibet Danmark på Facebook.

Her i slutningen af september er skoleskibet i New York til Climate Week, som afholdes i forbindelse med FN’s Generalforsamling, hvor det er mødested for events med deltagelse af omkring 750 erhvervsledere, ministre, ambassadører med flere. Fredag og lørdag holdes der åbent skib for new yorkerne, der så kunne møde de ca. 80 elever om bord og få en fornemmelse af, hvordan det er at sejle og bo på Skoleskibet Danmark.

Fra New York går turen til Azorerne, hvor eleverne skal afmønstre og skibets klargøres til næste togt. Det er under dette ophold, at der søges skibsassistenter til rigprojektet. Arbejdet udføres i perioden 17. til 31. oktober 2022, hvor skibet ligger til kaj i Ponta Delgade, Azorerne.

Ansøgning sendes pr. e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 30. september 2022. Og hvis du har spørgsmål til stillingen, send gerne sms til driftchef Pia Nyborg +45 40 21 62 74

Læs mere via dette link

 


GalleriSeneste nyheder

Sikker gang i Haderslev 

Langturssejlerne inviterer til vintertræf

World Sailing omfavner ny 'surf dille’

★ Maritim elektronik blomstrer stadig


Havne

Sikker gang i Haderslev 

Tursejlads

Langturssejlerne inviterer til vintertræf

Kort nyt

World Sailing omfavner ny 'surf dille’

★ Teknik

★ Maritim elektronik blomstrer stadig

Kort nyt

Gammel tysker skal restaureres i Danmark

Kort nyt

Færge tømt: 2500-3000 liter diesel stjålet

Kort nyt

Frivilligt i orkanens øje

Kort nyt

Tre velbevarede skibsvrag fundet på bunden af Østersøen

Udvalgte artikler *


Produktnyt