fbpx

Dansk Søredningsselskab åbner station nummer 13 i rækken...

Related Articles: Ny redningsstation på vej i Faaborg
Inkluder i Newsletter: Ja

Allerede tilbage i marts måned kunne du her på Bådmagasinet.dk læse om de nye planer for Dansk Søredningsselskabs 13. station i Faaborg, og lørdag fandt indvielsen så sted.

Ca. 30 frivillige med familie var mødt op for at fejre begivenheden, og med den nye station dækker DSRS hele vejen rundt om Fyn.

Varm modtagelse
Siden DSRS i januar blev varmt modtaget af Faaborg kommune og havn, har ca. 30 frivillige, godt ledet af et lederteam, trænet, indrettet lokaler, ordnet havneplads og uddannet sig. Nu er de frivillige klar til at kaste sig ind i opgaven med at assistere personer, som er kommet i uheldige situationer til søs.

Stort ønske
For DSRS har det længe været et stort ønske at oprette en station i Faaborg, som med sin centrale beliggenhed i det Sydfynske bliver et stort aktiv for de mennesker, som benytter vandet i fritiden, sagde formanden for DSRS, Steen Wintlev, og forsatte med at takke kommunen og havnefogden i Faaborg for den utrolig flotte modtagelse, som DSRS har fået. Samtidig var der en stor tak til de godt 30 frivillige, som nu skal være DSRS’s repræsentanter i Faaborg.

erik uddeler beviser 2 
Stationsleder Erik Møller Madsen benyttede åbningen til at uddele bådførerbeviser til den gruppe frivillige, som har uddannet sig til bådførere.

 

 









Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?





Udvalgte artikler *